Гледай онлайн: Лора Крумова самоиронична в интервю за Мон Дьо

Сергей Станишев, Трайчо Трайков,  Лора Крумова, Майк Тайсън и любимците от “Откраднат живот” – този уикенд в “Събуди се” по NOVA

И тази седмица водещите на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се” Мира Иванова и Деян Веселинов са подготвили среща с най-актуалните теми и интересни гости за началото на деня – по NOVA, от 7:55 до 11.00 ч.

Във време на избори специално за „Събуди се” пред Мира Иванова говори бившият лидер на БСП и председател на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев. Има ли шанс кандидат–президентът на левицата генерал Румен Радев за държавен глава?

В рубриката „Карай направо” тази седмица в колата на Диана Найденова се качва кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Един по-различен анализ на актуалните събития очаква зрителите на сутрешния блок с „Великолепната четворка”. Различните гледни точки и ще стигнат ли до консенсус доктор Мирослав Ненков, Димитър Туджаров–Шкумбата и българските журналисти Иво Райчев и Михаил Дюзев ще видим този уикенд между 7:55 и 11.00 ч. по NOVA.

Водещата на „Комбина” Лора Крумова – очи в очи с Мариян Станков – Мон Дьо, такава каквато не сме я виждали. Едно интервю, което разбива клишетата за понятието „телевизионна звезда”, един разговор с висока доза самоирония, среща, която ще ви разсмее, но и ще ви накара да се замислите…

Ексклузивно за зрителите на NOVA – първите думи на втория изгонен от VIP BROTHER 2016, след напускането му на най-известната Къща в България. Предстои да видим още как боксовата легенда Майк Тайсън излиза на ринга срещу водещия на „Събуди се” Деян Веселинов. Ще има ли нокаут?

Диагноза „Откраднат живот”… Разговор за най-успешния български медицински сериал с Марта Вачкова, Дария Симеонова и Ралица Паскалева и какви обрати предстоят във втори сезон на хитовата поредица на NOVA.

Тази седмица следва и втората история, част от информационната кампания на NOVA и УНИЦЕФ за правата на децата в конфликт със закона. Осъденото детство на едно момче, което от малко е захвърлено по сиропиталищата и цял живот търси любов. Това е неговата присъда. За грешките и равносметките от детството в институциите, гледайте във втория епизод от кампанията „Осъдено детство. Справедливост за всяко дете” тази седмица в „Събуди се”, с автор Надежда Узунова.

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня – „Събуди се”, събота и неделя, от 7:55 до 11.00 ч., по NOVA.

Гледай видео запис от предаването в събота онлайн

Гледай видео запис от предаването в неделя онлайн