Гледай онлайн Малката булка 03.01.2017, епизоди 2058, 2059, 2060

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ВТОРНИК 03.01.17
Джагдиш дава лъка и стрелата на Нимболи, за да запали статуята на Раван. На други места Камли дава сладки на Чагани, а Балка й крещи. По-късно Хаким дава оставката си на Балка, а тя го умолява да не напуска. От друга страна, Нимболи подарява подарък на Диса по случай празника. В същото време, Каляни идва с Ананди да подарят подарък на Нимболи. Нимболи се радва, че е получила комплект бижута от баба Кало и й благодари за хубавия подарък. Балка казва на Акирадж за паричните проблеми, които има и той й казва да ипотекира фермата и къщата. В същото време, Диса сваля всички огърлици, които носи Нимболи докато спи, но се стряска след като Ананди чука на вратата. Ананди й казва за обаждането от Камли. По-късно Диса казва на Джагдиш и Ананди, че трябва да замине с Нимболи да изпълни последните ритуали на чичо си. Ананди успокоява плачещата Нимболи, която й казва, че огърлицата й липсва. Балка е шокирана, когато лихварят дава документите за къщата на Камли. Разбира, че Камли е платила заема. По-късно Балка е изненадана след като я информират, че наказанието на Кундан е удължено с още 15 дена. После Балка казва на Акирадж за Кундан и също за Камли, която е дала пари, за да спаси къщата.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Вторник
Балка отива на свиждане на мъжа си.Шокирана е когато вижда в какво състояние е той.Акирадж и предлага да заложи къщата и нивите за да плати на работниците.Диса ревнува, защото Нимболи е получила скъпоценна огърлица и я открадва от нея.Диса получава лоши новини за чичо си и решава да замине за родното си село.На следващия ден Нимболи се събужда и е разочарована ,защото Диса я е оставила сама.Ананди и Калияни се опитват да я успокоят но без успех.Балка отива в дома при сина си и и разбира,че престоят му е удължен заради лошо поведение.
Балка разказва на мъжа си,че Камли е била тази която е дала пари за дълговете им и че документите на къщата са при нея.Той е доволен от тези новини.Нимболи е щастлива когато Кало и дава нова огърлица .Калияни предлага на Ананди да отиде с Нимболи в един храм за да вземат божията благословия.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук