Гледай онлайн Малката булка 03.02.2017, еп. 2127, 2128, 2129 – Нимболи в болница

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК 3.02.17
Камли казва на Диса, че Нимболи е била на косъм от смъртта. По-късно Нимболи се радва да види Диса, която спира Ананди да ги прекъсне. След като разбира за инцидента и преспива Нимболи, Диса си изкарва гнева върху Ананди, която също й отвръща. Диса казва, че ще вземе Нимболи в Джалра, Джагдиш казва, че само Ананди има право да взема решения за малкото момиче и Кало също го подкрепя. На други места докато хората бягат след крадец, Акирадж успява да ги убеди, че крадеца е невинен и така си намира помощник. Камли избухва пред Кундан, че тя притежава бизнеса и му казва да се върне, само ако иска да работи честно. В същото време Диса казва на Ананди, че си тръгва за Джалра за постоянно след като Нимболи се възстанови. По-късно Диса опакова багажа си и после буди Нимболи, за да се приготви. После Диса съобщава на Ананди и на всички, че си тръгва веднага. Всички се опитват да я убедят да остане, но Нимболи прави проблем, че иска да се върне в Джалра с Диса и скоро Ананди се съгласява. Акирадж се прави на гуру и помага на хората. От друга страна, Камли и Пушкар се радват да посрещнат Нимболи и Диса у дома. По-късно Кундан извива ръката на Нимболи, но Пушкар го спира да я нарани. Балка казва на Кундан, че сега е времето да изпълнят мечтата на Акирадж.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Петък
Камли разбира,че Кундан е взимал парите от чиновника.Ананди кара Диса и Нимболи да слязат за вечеря,но Диса отказва Камли благодари на богинята ,че Пушкар се оправя.
Нимболи има висока температура и я водят в болница.Ананди се обажда на Диса за да и каже за състоянието на Нимболи,но Диса нарочно не си вдига телефона.Акирадж моли магьосника да го научи на някои трикове.Тъй като Диса не си вдига телефона , Ананди се обажда на Камли и разказва всичко.Диса след като разбира заминава веднага за Джетсар.Диса е бясна,но подтиска свойте емоции.Нимболи разказва на Диса какво се е случило.Диса и обещава ,че повече няма да я остави и обвинява Ананди че тя е виновна за случилото се.Диса не иска да слуша обяснениета им и им казва ,че ще отведе Нимболи в Джалра.Джагдиш казва на Диса че Ананди е майката на Нимболи и само тя може да решава .Диса не допуска др.Анант да лекува Нимболи.Ананди се чуди защо Диса се държи така.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК. Като разбират от къде е взела парите Нимболи, Ананди и Джаго с усмивка си спомнят за детството. Акираш няма търпение да научи всички номера на магьосника. Диса не вдига на Ананди, затова тя звъни на Камли и и разказва за инцидента с Нимболи. Диса веднага отива в имението. Нимболи я пита защо не и вдигнала. Диса я завлича в стаята и пред всички. Там пред нея обвинява всички в имението за случилото се, но Нимболи и обяснява, че те сая спасили и че не са лоши хора. Нимболи заспива, а Диса се връща да държи сметка на Ананди. Казва им, че ще я отведе от този дом за нейно добро. кало и обяснява, че не е в позиция да се възползва от добротата им, казва и да си отиде сама. Акираш се сближава с местните престъпници.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук