Гледай онлайн Малката булка 11.01.2017, епизоди 2076, 2077, 2078 – Ананди и Кало притеснени за Нимболи

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

СРЯДА 11.01.17
Фалшивата майка на Нимболи не успява да я разпознае. Диса я разпитва и й казва, че Нимболи е дъщеря й. Жената отвръща, че обича само синовете си и отблъсква Нимболи. Акирадж и приятелят му правят план за бягство. В същото време, Камли спира Кундан да нарани Урми и се ядосва. Междувременно Кало изразява недоволството си от Диса на Ананди. Нимболи казва, че не иска да вижда повече истинската си майка и добавя, че Диса е майката, която желае. От друга страна, Нимболи се кара на Кало, че крещи на Диса. Диса спира Ананди да се справи със ситуацията. Ананди успокоява Кало, че всичко ще се оправи с времето. По-късно Диса се безпокои за Нимболи, че говори на сън. Притеснена е, че има висока температура. Кундан и Балка отиват да видят Акирадж. Нимболи си спомня думите на фалшивата си майка и става. Решава да отиде в храма. Ананди и Диса не намират Нимболи в стаята й и Диса й казва, че Нимболи има треска. Тя е в храма и мисли за думите на Диса. Чакор също е там. Нимболи пита Бог за майка си и иска отговори от него. Чакор намира гривна за глезен.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Сряда

Нимболи пита Канта защо я е изоставила.Тя и казва ,че е искала да има само синове защото само те могат да и помагат когато остарее и не е искала да я приеме за дъщеря.Нимболи е шокирана и плаче безутешно.

Канта се държи грубо с Нимболи ,Диса утешава Нимболи и казва да влезе в храма.Ананди и Кало се притесняват ,че Нимболи и Диса не са се върнали от храма .Когато се прибират Кало напада Диса,а Нимболи казва че не може да позволи да обиждат майка и.

Ананди е учудена от тази реакция на Нимболи.Калияни изразява своите съмнения спрямо Диса.Тя предлага час по скоро да кажат истината на Нимболи.Диса предупреждава Нимболи да не казва на никой за своята истинска майка и че е много лош човек.Кундан иска пари от майка си,но тя му казва че трябва да иска от сестра си.Той побеснява и решава да си отмъсти.Нимболи вдига температура и всички са притеснени.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

СРЯДА. Жената в храма се представя за майката на Нимболи. Държи се грубо и казва, че за нея съществуват само синовете и. Предупреждава Диса да не я търси повече. Нимболи е много разстроена и прегръща Диса. Кундан приближава Урми и се опитва да я прелъсти насила. Тя вика Камли, а Камли го заплашва с пръчка. Кара Урми да смени стаята си. В имението Ананди и Кало са много притеснени за Нимболи. Двете с Диса се прибират. Кало започва да държи сметка на Диса за това, че не е вдигнала. Нимболи се ядосва и казва, че няма да стои на място, където хокат единствената и майка. Качва се да си събере багажа. Диса я убеждава, че ще си тръгнат, коато му дойде времето. Горда е с постъпката на Нимболи. Предупреждава я да си мълчи за срещата. Кундан се ядосва, защото майка му няма пари, за да му даде. През нощта Нимболи бълнува и вдига температура. Диса отива да и направи чай. При нея слиза Ананди. през това време Нимболи решава да иде до храма, за да пита боговете защо са постъпили така с нея. Двете жени се връщат горе, а момичето го няма. 5dek

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук