Гледай онлайн Малката булка 13.01.2017, епизоди 2082, 2083, 2084 – Кундан отвлича Шивам

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК 13.01.17
Акирадж казва на Кундан да отвлече Нимболи и добавя, че Гаджрач ще му помогне. Диса се притеснява да не се натъкнат Ананди и Нимболи в магазина на фалшивата майка. Нимболи се разстройва, че има по-малко ладу за училище от Шивам и казва на Диса. Тя я успокоява и й казва, че Шивам е син на Ананди. Нимболи печели танцувално състезание в училището и е много щастлива. Казва на Диса колко много се е забавлявала на училище. По-късно Кало убеждава Ананди да вземе Нимболи с Шивам за конкурса с костюми. Нимболи посочва, че има още пет деца облечени като Шивам. Шивам и Нимболи си разменят дрехите по предложение на Ананди. Шивам получава овации за изпълнението си и по-късно е обявен за победител. Ананди поздравява Шивам и Нимболи за идеята. По-късно Кундан и хората му отвличат Шивам като си мислят, че е Нимболи.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Петък
Анант казва на Нимболи,че ако отиде на училище този огромен мечок ще бъде за нея.Тя казва ,че не може да отиде на училище защото е болна.Пушкар яде сладки които му ги е дал чичо му,след това започва да повръща и Камли го води в болница.Тя е изненадана когато лекарят и казва че са се опитали да го отровят.Диса уверява Нимболи,че образованието е безкористно и няма смисъл от училище.Тя се опитва да настрои майка срещу дъщеря като и казва ,че Ананди обича повече Шивам защото и е син . Нимболи участва в представление и печели награда.Когато се прибира вкъщи Нимболи разказва на Диса за първия учебен ден ,но на нея не и харесва това.На следващия ден и Шивам има представление и Нимболи иска да го гледа .Кундан и хората му отвличат Шивам мислейки го за Нимболи ,защото те са си сменили дрехите.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК. Нимболи се съгласява да иде само за една седмица на училище, за да види как е. Анант и подарява голям плюшен мечок в замяна. Диса никак не е доволна. Пушкар намира още едно ладу в джоба си и го изяжда. Нимболи е готова за училище. Преди да тръгне обаче иска да вземе благословия от Диса, но припада. После се съвзема бързо, но не я пускат да отиде на училище. Момичето споделя с Диса, че се е престорила. Диса и казва, че е постъпила правилно. Пушкар започва да се задушава. Камли го води в болницата. Прочистват му стомаха и се прибира у дома. Признава си, че е изял ладуто от чичо си. Анант казва на Ананди, че ако не се оправи до сутринта, ще трябва да взима горчиви лекарства. Камли се чувства влюбена в Пушкар. Акираш иска от сина си да отмъсти на Ананди и Нимболи. В магазина Диса, Ананди и Нимболи се засичат с „фалшивата майка“. Тя обаче се вижда само с Диса и успява да се измъкне. На връщане Ананди остава Диса и Нимболи в храма, за да свърши нещо набързо. На следващия ден е време за училище. Диса сменя храната на децата и Нимболи се чуди защо за нея има по-малко сладки. Диса и обяснява, че Шивам е син на Ананди и тя го обича повече, заради това му е сложила повече сладки. В училище Ниди кани Нимболи да участва в състезание по танци. Ананди и е приготвила рокля. Нимболи печели първото място. По0късно у дома детето не иска да играе, а се учи да пише. Диса се опитва да я разсея, но без успех. На следващия ден Шивам има представление. Нимболи иска да иде да го гледа. Там обаче изчезва. Ананди е притеснена. 15дек

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук