Гледай онлайн Малката булка 16.01.2017, епизоди 2085, 2086, 2087 – Нимболи на психолог

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК- 16.01.17

Докато Ананди предлага на Джагдиш да подаде оплакване в полицията за инцидента, Шивам избухва пред всички, че са толкова загрижени за Нимболи. Акирадж изразява разочарованието си от Кундан и добавя, че сам ще се погрижи по въпроса. В същото време, Акирадж и приятелят му планират скоро да избягат от затвора. От друга страна, Диса се оплаква от Ананди и останалите на Камли по телефона и добавя, че ще дойде ако поведението към Нимболи се подобри. Но Калияни чува разговора. Като вижда недовършената рисунка, Нимболи я завършва, но Шивам й се скарва и Диса му се извинява. По-късно Шивам изразява мнението си срещу Нимболи на Ананди, която се натъжава и се опитва да го успокои. На други места, Акирадж и приятелят му успяват да преминат през стената, но спират и се скриват като чуват стъпки и глас. Нимболи се ядосва, когато Анант я пита за истинската й майка. По-късно Калияни успокоява тъжната Ананди, че омразата на Нимболи е без да е видяла майка си. Акирадж обещава на приятеля си хубава храна, когато пазача идва и разпитва всички кой се е опитал да избяга. На други места психолог идва да види Нимболи, която се ядосва и си тръгва като казва, че не иска да говори за майка си. Диса изкарва гнева си за това, че са разплакали Нимболи. Калияни й казва, че това са усилията да премахнат омразата в Нимболи към майка й. Припомня й, че Ананди е истинската й майка, а не тя.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Понеделник

Ананди утешава Шивам и му казва ,че той е храбър докато Нимболи би се уплашила.Тя се защо Шивам е сърдит на нея като тя нищо не е направила.Диса я уверява че тя ще я защити ,защото всички останали в къщата не са способни да го направят.Акирадж е сърдит защото Кундан не е успял с плана си.Той казва на сина си да не предприема нищо повече,и че той като излезе ще се погрижи за всичко.Акирадж и Бадри правят план как да избягат от затвора.Диса разговаря с Камли по телефона и я лъже за Ананди.Изненадва се като вижда Калияни да стои зад нея.Тя и казва да не забравя ,че Ананди е истинската майка на Нимболи.Нимболи довършва рисунката на Шивам като си мисли че ще помогне,но той се сърди че я е унищожила.Бадри и Акирадж успяват да съборят стената в затвора.Ананди е тъжна ,защото не може да застане на нито една от страните (Шивам и Нимболи).

Анант казва на Ананди че не могат да се доверят на Диса и трябва те сами да предприемат нещо.Анант разговаря с Нимболи и я пита защо толкова много мрази майка си ,но тя му отговаря че ако още някой я попита ще си отиде завинаги от тук .Анант предлага на Ананди да се обърнат към психолог.Управителя на затвора предупреждава затворниците,че някой се е опитал да избяга.Психолошката идва да разговаря с Нимболи но тя и казва че мрази майка си .Диса пита Нимболи защо плаче.

Диса слиза долу при останалите и започва да им крещи ,а Калияни и казва че трябва да приеме че Ананди е майка на Нимболи.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК. Шивам е изненадан. че всички са притеснени за Нимболи, а не за него. Ананди го успокоява, казва му, че всички се възхищават на смелата му постъпка. Кундан споделя за провала си с баща си. Той му казва, че е същият като майка си и на него не може да се разчита. Решава да действа сам. Диса се ядосва, когато Ананди настоява Нимболи да се начи да чете. Акираш решава да избяга от затвора. Диса звъни на Камли, за да и се оплаче от смеейство Сингх. Лъже я, че всички обвиняват Нимболи за покушението на Шивам. Казва, че много иска да се прибере, но няма да и дадат Нимболи. Кало обаче стои зад не, но не чува разговора. Нимболи и Шивам отново се сдърпват. Това много разстройва момичето. Диса не спира да я настройва срещу семейството. Анант продължава да смята, че на Диса не може да се разчита. Пита момичето защо нарича Диса „мамо“. Нимболи признава, че самата тя я е накарала. Пита я за истинската си майка, но детето се ядосва и казва, че ще си отиде насело, ако някой отново повдигне темата за истинската и майка. надзирателите намират дупката прокопана от Акираш и приятеля му. Обвиняват грешните затворници обаче. Анант води психолог за Нимболи. отново започват разговор за майка и, а момичето се ядосва. Психологът съветва Ананди да не бърза с признанията. Диса се ядосва и крещейки иска да разбере защо всички постоянно разстройват Нимболи. кало веднага защитава Ананди и дава на Диса да разбере, че тя е истинската майка, която чувства болката на детето си сто пъти по-силно. 22дек

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук