Гледай онлайн Малката булка 17.01.2017, епизоди 2088, 2089, 2090 – Акирадж бяга от затвора

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ВТОРНИК 17.01.17

Нимболи се радва на внезапното посещение на Камли, Урми и Пушкар, но Диса се чуди защо са дошли така неочаквано. От друга страна, Шивам отново избухва и пита Ананди кое е по-важно: учението му или игрите с Нимболи. В същото време Ананди предлага на Диса да направят церемонията за бебето на Урми в къщата й и я моли да убеди Нимболи. По-късно Диса казва на Ананди, че Нимболи не се е съгласила. Ананди им казва, че няма да дойде с тях в Джалра, защото Шивам не се чувства добре. Камли и Урми са щастливи да видят Нимболи и Диса,но Балка и Кундан се махат без да кажат нищо. Кало изтъква на Ананди, че Шивам става ревнив, поради вниманието й към Нимболи. В същото време Кундан се държи зле с Нимболи, но Диса го спира и го предупреждава никога да не го прави отново. Кундан мисли да изпълни работата, която Акирадж не е успял и взима пистолета. Докато Диса и Нимболи спят, Кундан влиза в стаята им с оръжието. На други места Акирадж и приятелят му пострадват в бой и ги отвеждат в болницата. По-късно Джагдиш информира Ананди, че Акирадж е избягал от затвора.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Вторник

Нимболи е много щастлива от пристигането на Камли , Урмила и Пушкар.Диса е притеснена и се пита за какво са дошли.Тя се бои ,че Камли ще разбере истината и плана и ще се провали.Камли кани всички дойдат в Джалра за ритуала за бебето на Урмила (името на бебето)Ананди се страхува да изпрати там Нимболи защото и Кундан е там.Диса обещава на Ананди ,че ще грижи за дъщеря и,и нищо лошо няма да и се случи.Шивам казва че го боли стомах за да попречи на майка си да замине с Нимболи.

Нимболи и Диса пристигат в Джалра и всички ги посрещат много добре освен Балка и Кундан.Той напада Нимболи,но Диса го заплашва че ще осети последствията ако не се държи добре.Ананди разбира,че Шивам е излъгал за да и попречи да замине.Калияни саветва Ананди да каже истината на сина си щом Нимболи се вэрне от там.Кундан в яда си иска да убие Нимболи и Диса,но Балка го спира.Моли го да изчака да се върне Акирадж.Ананди разговаря с Нимболи по телефона и казва че много и липсва.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ВТОРНИК.Камли пристига с Пушкар и Урмила в имението на Сингх. Били са на преглед за Урмила и Пушкар при Ганга и Джадиш и са решили да изненадат близките си. Диса е притеснена, че Камли ще я хване в лъжа. Кало хвали Нимболи, а Камли се чуди защо Диса и е казала, че семейството се държи зле с момичето. След срещата Нимболи много иска да се прибере, но Диса е категорична, че трябва да учи- пред останалите. По-късно носи мляко на Шивам и му казва, че майка му е много заета с Нимболи. Момчето се ядосва. Преди лягане казва на Нимболи, че Ананди не ги пуска да си идат за бебешкото парти на Урмила, но тя ще направи всичко възможно, за да я накара. На сутринта казва на Ананди, че Нимболи иска да идат до Джалра и не е редно да я спира, за да не я намрази. Ананди е притеснена, че Кундан е там. Решава да иде. Шивам чува разговора. Диса го е накарала да се престори на болен, за да остане майка му с него. Така и става. Харки и Кундан са изненадани от гостите си. Камли ги посреща топло. Шивам излиза да играе и Ананди разбира, че я е излъгал. Кундан хваща Нимболи да тясно и извива ръката му. Диса се появява с нож и заплашва него и майка му, че ще разкаже как са се опитали да я убият. През нощта Кундан отново е готов да изпълни заръката на баща си. харки го спира. Акираш и приятеля му подготвят нов цирк, за да избягат. Сбиват се и се нараняват един-друг. Пристига линейка. Пребиват надзирателите, когато остават по-малко и се измъкват. Ананди е уведомена за бягството им и е в шок.25дек

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук