Гледай онлайн Малката булка еп. 2100 – 2114 от 23, 24, 25, 26, 27.01.2017

Страстите в Малката булка кипят с пълна сила. Ананди и Диса продължават да се конфронтират заради бъдещето на Нимболи, а Шивам да ревнува от сестра си, без да подозира, че това е Нандини. В същото време Акирадж на няколко пъти опитва да я убие и накрая успява да се добере до нея.

На погребението на Урми Диса моли Ананди да я пусне да замине. Тя се съгласява, но Нимболи дочува разговора им и настоява също да присъства. Балка разбира, че двете ще са на церемонията и се опитва да уреди убийството на Нимболи. Тя отива тайно при Акирадж и Бадри и им издава, че момиченцето ще присъства с майка си. В същото време Ананди и Нимболи нищо не подозират за случващото се.

Камли подозира, че майка й знае къде е баща й, но не успява да я проследи. Веднъж тръгва след нея, но Балка я забелязва и симулира припадък. При втория опит съселяни я спират и тя не успява отново да научи местонахождението му.

На погребението на Урми Кундан симулира скръб по жена си. Същото прави и Балка. Акирадж и Балка пристигат на мястото, но не се решават да убият Ананди и дъщеря й.

Те взимат за заложник шофьор на камион и по пътя нападат колата на двете. Момичетата се борят, но Акирадж отвлича Нимболи в гората и я захвърля в кладенец. Анант, който придружава Диса и Ананди се втурва да я извади и успява да я спаси.

Детето е отведено у дома, но Шивам ревнува от сестра си, защото майка му за пореден път го зарязва, заради нея.

Акирадж и Бадри бягат, а Балка решава да открадне от Камли пари, за да им ги даде отново. Дъщеря й е възмутена, но майка й отказва да се извини. Кундан също се държи нагло със сестра си и я подиграва.

Междувременно, обратно в Джейтсар Джагдиш наема охрана и забранява на децата да излизат сами от дома си.

Акирадж обира един лихвар, твърдо решен да отмъсти не само на Ананди, но и на Джагдиш в Малката булка. Той измисля сложен план. Междувременно Диса е възмутена от опитите на Ананди да лекува Нимболи с психоложката. Лекарката обаче настоява да продължат сеансите с момиченцето, за да му помогне да се възстанови.

В Джейтсар празнуват годишнината на Джагдиш и Ганга. Всички са на празненството, а Акирадж и Бадри нахлуват в болницата. Там отвличат една от сестрите и я принуждават да примами Ганга отново в клиниката. Младата жена отива, убедена, че пациент има спешна нужда от операция.

Тя е отвлечена, а Джагдиш получава ултиматум — ако не предаде Диса, Ананди и Нимболи, ще убият съпругата му.

Аби и Шивам разбират какво се е случило и се опитват да изгонят Нимболи от дома си. Тя се разплаква и възрастните се втурват да я успокоят.

Нимболи предлага на Джагдиш да приеме размяната, като в същото време вземе Кундан за заложник. Той се обажда на полицията, да го залови и се опитва да направи замяна. Акирадж обаче заплашва да убие Ганга и докторът приема да заведе трите жени.

Калияни е в ужас и получава сърдечен пристъп от тревога.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага