Гледай онлайн Малката булка еп. 2121, 2122, 2123 от 01.02.2017 – Нимболи бяга

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

СРЯДА 1.02.17
Акирадж се радва, че и полицията не го е разпознала и след това щастлив си спомня деня на смъртта си. Ананди и баба Кало молят Нимболи да отвори вратата на стаята и искат да й се извинят, че са й се разкрещяли. Нимболи иска да се махнат. Акирадж краде качори и бяга, но след него тръгват продавача и няколко мъже. По-късно Нимболи отново отказва да отвори вратата и казва на Ананди да си тръгне. Кундан се разстройва, тъй като не успява да отрови Диса заради Пушкар и решава да предприеме друга стъпка, за да убие Диса. Нимболи опакова багажа си и тръгва за Джалра. В същото време, Акирадж огладнява като вижда сергия, пълна с храна и измисля план. От друга страна, Ананди утешава баба Кало, че ще стои пред стаята, докато Нимболи не отвори. Междувременно, Нимболи усеща, че някакъв мъж я следи и започва да бяга. Диса е притеснена за Нимболи и Камли й предлага да се обади. Акирадж използва пирони, за да спре кола и помага на шофьора. От друга страна, Нимболи предлага сладки на едно момиче в автобуса, но майката на момичето я спира да си вземе. По-късно Джагдиш предлага на Ананди да събуди Нимболи, за да й даде да хапне нещо.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Сряда
Инспектора се обажда на Акирадж да го пита за някакъв разбойник,Не го разпознава ,а Акирадж се прави на глухоням.Нимболи иска да отиде в Джалра при Диса.Калияни губи търпение и упреква Нимболи за нейното държание.Ананди не толерира това и праща Нимболи в стаята и и казва да не излиза докато тя не и каже.Кундан решава да убие Диса.Неговия приятел Манав слага отрова в храната за да може Диса да я изяде.Но Пушкар е очарован от ястието и плана им се проваля.Нимболи чака да се стъмни и всички да заспят и излиза от къщата и заминава за Джалра.Взима мобилния и пари от олтара.Ананди спи дълбоко и незнае къде е отишла дъщеря и.Един мъж забеляза ,че Нимболи е само и има пари и започва да я следи.Нимболи се страхува и моли богинята да я спаси.Тя се качва в автобуса за Джалра.Акирадж решава да открадне кола.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

СРЯДА. В ретроспекция показват как Акираш е заблудил Джагдиш, че е умрял. Нимболи не желае да яде и обвинява Ананди, че е изгонила Диса. Държи се много грубо и Ананди я праща в стаята и. По-късно двете с Кало идват да и се извинят, но момичето не желае компанията им. Иска да избяга. Акираш е гладен и краде от един уличен продавач. Приятелят на Кундан му предлага на отрови враговете си. Той смесва отрова в яденето, което Камли е сготвила, но Пушкар изпуска тенджерата и хвърлят храната. През нощта Нимболи решава да избяга. Ананди спри пред стаята и. Краде парите от семейния олтар. Един мъж спира Нимболи и и казва, че ще я зазведе до автогарата. Качва се в автобуса. Акираш среща магьосник, чието представление е гледал през деня. Мъжът пука гума и Акираш му води механик. 10февр

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук