Гледай онлайн Малката булка еп. 2130, 2131, 2132 от 06.02.2017 – Ананди говори с доктор за Нимболи

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК 6.02.17

Пушкар се ядосва на Кундан, че е блъснал Камли и го предупреждава. Шивам изразява щастието си на Ананди, че Нимболи си е тръгнала, но баба Кало го кара да донесе вода на майка си. Междувременно Балка предупреждава Диса да не се меси в нейните задължения и иска да си тръгне с Нимболи. В същото време, Камли е ранена, Пушкар се грижи за нея и я утешава. От друга страна, Нимболи пита Диса защо са се върнали в Джалра. Нимболи се обажда на баба Кало и казва, че й липсва, но Диса взема телефона и го изключва. От друга страна, Камли се събужда до Пушкар след първата им брачна нощ и се разплаква. Диса я пита какъв е проблема и после я успокоява като разбира. Мони Баба(Акирадж) приема даренията на хората, но си мисли, че приятелка на Балка го е разпознала. По-късно Нимболи звъни на Ананди и й казва, че й липсва, но разговорът им отново е прекъснат. Диса казва на Ананди, че Нимболи ще е готова, когато му дойде времето и затваря. Камли обещава да бъде щастлива, Пушкар й казва, че ще я прави такава. На други места, Акирадж и помощника му се радват, че са получили много пари от хората и планират да пият алкохол. В магазина за алкохол двама мъже почти разпознават Акирадж, който се усеща и казва на приятелят си да си тръгнат веднага. В същото време, Ананди споделя тревогите си за Нимболи с доктор Анант, който мисли да проучи корена на проблема.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Понеделник

Нимболи вижда ,че Диса си заминава и иска да отиде с нея.Ананди решава да пусне Нимболи да замине с Диса.Шивам се радва за тяхното заминаване.Акирадж успешно провежда своя план,тъй като никой от селяните не го разпознава и всички вярват че прави чудеса.

Нимболи и Диса пристигат в Джалра. Кундан иска да напакости на Камли като се опитва да разсипе нейното ядене,но Пушкар му попречва и двамата започват да се бият.Диса е изненадана от промяната на Пушкар.

Кало моли Шивам да утеши Ананди,но той започва да говори лошо против Нимболи .Балка обвинява Диса и Нимболи че са отговорни за смъртта на Акирадж.

Камли и Пушкар имат своята първа брачна нощ.На Нимболи и липсват Ананди и останалите от семейството и им се обажда,но Диса прекъсна разговора.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук