Гледай онлайн Малката булка епизоди 1860, 1861, 1862 от 30.09.2016 – Ананди спасява Нимболи/Нандини

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК /30.09.16 г./
АНАНДИ СПАСЯВА НИМБОЛИ/НАНДИНИ

Ананди отива в селото, където очаква да намери изгубената си дъщеря. По пътя вижда Нимболи близо до храма и малкото момиче привлича вниманието й. Детето извършва ритуал с пренасяне на тежки съдове, поставени на главата, изкачва се нагоре по стълбите с големи усилия. От друга страна Аби е шокиран да открие, че учебниците му са заменени със стари вестници. Абиманю осъзнава, че тази злина му е причинил Шивам и обещава да си отмъсти. В същото време Ананди достига до сиропиталището, за да провери информацията на полицейския инспектор. Домоуправителят я води при предполагаемата й дъщеря – момиче на име Сунайна. В храма Нимболи вижда всички плодове и сладкиши пред себе си и гладът й се усилва. Ананди проверява ръката на детето в сиропиталището, защото родната й дъщеря има белег на това място. Майката с тъга открива, че не е открила рожбата си. Нимболи не може да се овладее и се поддава на изкушението, слага парче от сладка в устата си. В този момент се появява майката на Кундан, заварва момичето да яде и се ядосва. Жената дърпа Нимболи навън, казва на всички, че тя не е спазила поста си и ще бъде наказана. Влачи детето към гората, завързва го на едно дърво и го оставя само. От друга страна Ганга и Калияни се притесняват за влошените отношения на децата и случилото се в училището. Абиманю и Шивам не могат да се понасят, започват да се бият, но навреме идва Ману и прекратява боя. В селото на Акирадж неговата жена му предлага да потърсят нова булка за Кундан. Нимболи е сама в тъмната гора през нощта, чува страшни звуци, успява да се освободи от въжетата и бяга без посока в мрака. На това място се озовава и Ананди. Диса говори с бащата на Кундан за Нимболи, но той не се вслушва в думите й. Междувременно Ананди вижда горкото момиче и се опитва да го убеди, че тя не е горска вещица, моли го да слезе от дървото. В същото време Пуджа изпитва затруднения в разговорите с Ману, говорейки несвързани неща. Когато му се обажда за трети път, е уловена от Ганга, която вдига телефона вместо сина си. На следващата сутрин майката на Кундан върви към гората, проклина съпругата на своя син през целия път, отива при дървото и с изненада открива, че Нимболи я няма.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК. Ананди наблюдава как Нимболи отива до храма с други момичета. Абиману разбира, че Шивам е сложил тетрадките му при вестника. Ананди разбира, че Сунайна не е нейната дъщеря- няма белега на Нандини. Въпреки това решава да прекара деня с момичето. Нимболи цял ден се опитва тайно да хапне някой плод, преди Харки да забележи. Най-накрая обаче тя я хваща в кухнята. Завързва я за едно дърво. Ганга се оплаква на Кало, че е получила обаждане от учителката на Абиману. Той обаче хвърля цялата вина върху Шивам. Шивам отрича. Харки съветва Акира да омъжат Нимболи повторно и да се отърват от нея. Става късно, а момичето не успява да се освободи от въжето в гората. Колата на Ананди се разваля точно там. Нимболи се освобождава, но пада и изкрещява „мамооо“. Ананди я чува, но детето се скрива. Диса се опитва да накара Акира да прибере Нимболи, но без успех. Ананди успява да примами Нимболи със сладки. Двете се прегръщат, когато Нимболи отново е на път да падне. Момичето е изплашено и обвинява Ананди във вещерство. Харки отива да търси снаха си, но не я намира никъде. Изненадана е. Прибира се изплашена и казва, че вещиците са я изяли. Междувременно Чагани отива да гледа болната си сестра. Всички се чудят кой ще върши къщната работа след изчезването ина двете.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Аби отваря раницата и вижда , че тя е пълна с стари вестници, вместо книги . Когато учителката му се скарва Аби се заклева да отмъсти на Шивам . Малкото момиче, за което Ананди се е надявала да е Нандини се оказва друго. Въпреки разочарованието, Ананди решава да прекара целия ден с нея. Нимболи едва се въздържа да не прекрати поста. Тя се поддава на изкушението, слага парче от сладка в устата си. В този момент идва Балка и я заварва да яде , толкова е ядосана , че води Нимболи в гората , връзва я за едно дърво и я заплашва ,че вещицата ще я изяде След това Балка предлага на Акир да се отърват от Нимболи и да намерят нова жена за Кундан . Колата на Ананди се разваля , и тя решава да се поразходи, докато чака да я поправят . Когато Нимболи вижда Ананди , си помисля , че е вещица и не иска да слезе от дървото. Ганга разбира от учителя , че Аби не е написал домашното. Момчетата се прибират у дома, и си разменят взаимни обвинения в лъжа, а Шивам все още твърди, че няма нищо с раницата на Аби която е била пълна със вестници. Диса моли Балка да отиде при Нимболи и да я доведе, но тя отказва да направи това. Ананди успява да убеди Нимболи да слезе от дървото и бързо се сприятеляват. На следващата сутрин, Балка отива при Нимболи , и когато вижда, че тя е няма е изненадана .Прибира се изплашена и казва, че вещиците са я изяли. 🙂 .Диса се преструва на богиня и обявява , че на Балка и наближава края .

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук