Гледай онлайн Малката булка епизоди 1893 – 1907 от 17, 18, 19, 20 и 21.10.2016

Ананди се среща за втори път с Нимболи в местен храм. Двете се сближават и тя й споделя, че преди години са отвлекли детето й, без дори да подозира, че разказва историята на собствената си дъщеря. Междувременно младото момиче има други тревоги. Кундан продължава да я тормози и да се опитва да й посегне, а Камли е готова да умре, но да не позволи на семейството си да я омъжат.

Докато двете търсят начин да осуетят сватбата, Балка вече е подготвила брачните одежди. Гопал праща писмо на Камли, но при все това не успяват да се срещнат и да избягат, както са искали.

Гопал моли баща си за финансова помощ, но не успява да я получи. За да избяга с любимата си, той продава собствените си златни накити.
Докато младежът се готви за бягство, Камли се сгодява за Пушкар. Чагани се опитва да убеди поне Диса да се противопостави на сватбата, но жената е убедена, че това е начинът Камли да се спаси от родителите си.

Ману признава на Пуджа, че е влюбен в нея, а по съвет на Ананди говори и с Джагдиш признавайки му за чувствата си към момичето и за желанието си да учи в Джейтсар.

Ананди в същото време среща един неочакван стар познат — майката на Ратан Сингх.

Оказва се, че мъжът е тежко болен и иска единствено да се види със сина си. За да му даде утеха, Ананди му дава обещание, което не знае, дали ще изпълни.

Ганга побеснява, когато научава, какво е направила Малката булка. Тя я порицава строго, че се бърка в личните им дела.

Джагдиш от своя страна е готов да каже истината на Ману. Калияни също приема идеята. Ганга отвръща с жестокост на молбите им — ще каже на Ману за баща му, ако Шивам научи от Ананди, че има отвлечена сестра близначка.

Разтърсена, Ананди напуска дома на Калияни и се мести в училището. Шивам е разстроен, но Калиани го убеждава, че ще се виждат често. След много колебания, Ганга решава да позволи на сина си, да научи коя е майка му.

Междувременно Кундан решава, че Гопал ухажва неговата съпруга и решава да го убеди да стои настрани от нея. Диса прави неочаквано признание пред Чагани — преди години, обсебен от мания по нея Акирадж убива брат си, който е и неин съпруг. За да се предпази от набезите му, тя се преструва на обладана от Богинята. И така му пречи да я погуби.

Пушкар и семейството му посещават дома на Акирадж за годежа с Камли, а Гопал се вмъква, дегизиран като танцьорка. Камли изпада в ужас и припада. Нимболи отново им позволява да се съберат, използвайки суматохата, за да го въведе в стаята на булката.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага