Гледай онлайн Малката булка епизоди 1905, 1906, 1907 от 21.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК (21.10.16)
Балка казва на Диса, че Акирадж е решил да ожени Кундан отново. Не счита Нимболи за снаха в къщата. Камли и Гопал се радват и се наслаждават на свободата си. В Бади Хавели Ганга е щастлива след промяната в разговорите и поведението на Джагдиш към нея. Балка влиза в стаята на Камли и разбира, че е избягала. Акирадж е бесен и се чуди как е успяла да избяга. Праща мъже да я издирват. Шивам се вижда с Каляни и прекарват време заедно. Акирадж разпитва охраната за това как е избягала Камли и ги предупреждава да не казват на никого за случилото се. В същото време Кундан решава да търси сестра си. По-късно Пуджа научава всичко за Ананди, която е помогнала на майка й. Камли и Гопал успяват да се скриват от хората, които ги търсят. Майката на Пушкар успява да го убеди да седне на коня за сватбената церемония. Акирадж казва на баща му, че имало грешка в избора на подходящата дата. Шивам пита Ананди за снимката на малкото момиче в офиса й- тази на Нандини. Ананди му разказва за сестра му, а Шивам реагира положително и очаква с нетърпение да се събере със сестра си.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК
Диса казва на Чагани, че Балка планира да ожени повторно Кундан. Чагани я пита какво ще стане с Нимболи. Диса и отговаря,че всичко ще е добре и Нимболи ще се спаси от Кундан. Калиани рано сутринта излиза от къщата и носи прасад за Шивам и Aнанди. Когато вкъщи откриват, че Kамли е изчезнала, Диса се чуди защо Нимболи се усмихва толкова мистериозно. Шивам се среща с Kалиани в Шив Никетан и за обяд поделя прасада, който тя е донесла. Акирадж разпитва пазачите, и един от тях си спомня, че е видял един евнух и жена с воал. Aкирадж нарежда на хората си да издирят бегълците. Той отива при Пушкар с надеждата, че ще успее да отложи сватбения ритуал до вечерта. Диса подозира Нимболи , че знае нещо за изчезването на Камли. Сарита разказва на Пуджа как Aнанди я е спасила , когато е била малка , и в същото време е загубила дъщеря си. Гопал и Kамли спират по пътя да пият чай, но виждат пазачите на Акирадж и веднага се скриват. Балка и Aкирадж са в дома на Пушкар и молят родителите му да отложат сватбеният ритуал, под предлог, че пандита е избрал грешен час. Шивам вижда снимката на Нандини и пита майка си коя е тя. Ананди му признава, че Нандини е негова изгубена сестра. Калиани влиза и разказва историята на момчето. Бащата на Пушкар вика неговия пандит и разбира , че часа е благоприятен и стига до заключението, че Акирадж го е излъгал. Нимболи без да иска се изпуска пред Диса за Гопал и й разказва цялата история за любовта им с Камли. Жената е шокирана, но същевременно и ядосана.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК. Диса обяснява на Чагани, че щом ще женят Кундан отново, значи Нимболи ще бъде спасена от това семейство. Ганга е доволна, че с Джаго са започнали на чисто. Едно куче отмъква дрехите на Гопал, докато се къпе, и Камли му предлага своите. Кало пристига във вилата с прасад за Ананди и Шивам. Балка отива в стаята на дъщеря си заедно с Нимболи. Втрещена е, когато вижда въжето и разбира какво се е случило. Акираж веднага кара Кундан да събере охранителите. Диса забелязва. че Нимболи се усмихва. Един от мъжете разказва за травестита и момичето с него. Акираж праща всички да търсят бегълците. Решава да отсрочи сватбата. Пуджа разбира от майка си всичко от миналото на Ананди и това как я е спасила да не стане снаха на Акираш още като бебе. Гопал и Камли пият чай, но виждат охранителите на Акираш. Веднага се скриват. Акираш и Балка отлагат ритуалите до вечерта под предлог, че свещеникът е объркал точния час. Шивам вижда снимката на Нандини като бебе и пита коя е. Ананди си спомня думите на Ганга и му признава, че е негова сестра. Преди да му разкаже историята, Шивам я моли да вземе снимката в стаята си и обещава да се моли за Нандини. Няма търпение скоро да се съберат и да има с кого да играе. Нимболи признава пред Диса за Гопал.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук