Гледай онлайн Малката булка епизоди 1920, 1921, 1922 от 28.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК. 28.10.16г.
Акирадж говори със полицайте и обсъждат случилото се…по-късно разбира за действията на Нимболи и си говорят,но после той се ядосва и хваща Нимболи за ръката и я води в стаята, той я бие и след кахо е приключил я заключва в стаята. Започва да дава свойте нареждания.Забранява на всички да отварят вратата още повече пък да не и дават храна и вода.Всички са шокирани,а Диса е загрижена за Нимболи. Тя се намесева и ср опитва да го спре,но опитите и са напълно напразни.Тя е толкова отчаяна и не знае какво да направи,зада помогне на Нимболи. Решава да разбие катинара на вратата, но докато прави своя опит Aкирадж разбира и идва в последния момент и я спира,започва да и се кара,но тя не се поддава.Диса го заплашва да разкрие всичките му тайни, когато той чува това размисля и се принуждава да се съгласи и я оставя да влезе при Нимболи… В другото село Пуджа отново мисли за Ману,но този път за рожденния му ден и се обажда в полунощ и му го честитява.Диса е разтроена и потресена от раните на малкото момиче. Kамли е нещастна и отказва да яде, не може да забрави, че собствения и баща я е излъгал и е убил нейния любим.Акирадж настоява да яде, и казва,че не е виновен за случилото се. Той я заплашва , че ще я убие, но отново Диса се намесва и го успокоява.Aкирадж е притеснен,че никой няма да иска да се ожени за дъщеря му , защото тя е избягала от дома си и с момче от по-низша каста.Тъй като Mану има рожден ден, Ганга го води до болницата, за да получи благословия от пациентите,които лекува. Тя го води при Ратан и той се радва , когато вижда Maну и му дава златно колие, след това го прегръща и умира в ръцете му. Ганга се изплашва и извежда Maну от стаята , преди да разбере, че Ратан Сингх е биологичният му баща. Ганга и Ману говорят. След това Ману се прибира вкъщи и разказва за Ратан . Приятелят на Кундан отново се намесва между тях със Нимболи и го съветва да промени тактиката си , за да се сближат със Нимболи. Aкирадж продължава да се притеснява и със Балка отиват при родителите на Пушкар , за да ги молят да променят решението си за брака между сина му и Kамли. Бащата на Пушкар категорично отказва молбата на семейството, но съпругата му го убеждава да си помисли,защото Камли е била добра. Той все пак решава да размисли и се съгласява , но добавя условие, че Aкирадж поеме всички разходи за сватбата. Той е шокиран и Балка започва да размисля.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК
Aкирадж пребива от бой Нимболи и я заключва в стаята . Забранява на всички никой да не и да помага и да не и дават храна и вода . Диса се опитва да го спре в намерението му , но напразно. От отчаяние тя разбива катинара на вратата , но Aкирадж се появява в последния момент и я спира . Диса го заплашва да разкрие всичките му най-мръсни тайни. Aкирадж е принуден да промени решението си,и я оставя да влезе при Нимболи. Пуджа се обажда на Mану в полунощ и го поздравява за рождения му ден. Нимболи е в стаята мисли и , стига до извода, че е наказана защото е казала истината. Kамли е в депресия и отказва да яде, не може да забрави, че баща й е убил Гопал,. Акирадж дори отрича ,че е виновен. Той я заплашва , че ще я убие, но Диса се намесва и временно успокоява ситуацията. Aкирадж е притеснен, и се страхува, че никой няма да иска да се ожени за дъщеря му , защото тя е избягала от дома си и с момче от по-низша каста. Mану има рожден ден, Ганга го води до болницата, за да получи благословия от пациентите. Ратан се радва , когато вижда Maну и му дава златно колие . Прегръща сина си и умира в ръцете му . Ганга извежда Maну от стаята , преди да разбере, че Ратан всъщност му е баща. Ману се прибира вкъщи и разказва на семейството за срещата си с Ратан . Приятелят на Кундан го съветва да промени тактиката си , за да бъде по-близо до Нимболи . Aкирадж и Балка отиват при родителите на Пушкар , за да ги молят да променят решението си за брака между сина му и Kамли . Бащата отхвърля офертата, но съпругата му го убеждава да си помисли. Мъжът все пак размисля и се съгласява , но при условие, че Aкирадж поеме всички разходи за сватбата и да му даде злато.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК. Акираш пребива зверски Нимболи. Забранява на всички да и носят вода и храна и да лекуват раните и. Диса се чувства безпомощна и си спомня побоя, който Акираш е нанесъл и на нея преди време. Изведнъж побеснява и отива с камък при вратата, за да счупи катинара. Всички се събуждат. Акираш я спира, а тя му се противопоставя. Заплашва го, че ще го разобличи за всичките му жестокости. Акираш я оставя, а тя заедно с Чагани влиза при пребитото дете. Рожденият ден на Ману е. Първа му честити Пуджа. Диса превързва раните на Нимболи. Харки кара Камли да яде, а тя я пита как може да е спокойна със съпруг убиец. Акираш и посяга и я заплашва да я убие, когато Диса влиза и спасява момичето. Ананди и Шивам също идват в имението за рождения ден на Ману. Ганга му казва, че иска да раздаде сладки на пациентите и в болницата. Всички са доволни, че е склонила да го срещне с Ратан. Харки има нов план за бъдещето на дъщеря си. Камли и Нимболи се грижат една за друга. Ганга вкарва Ману при Ратан. Мъжът и майка му се разчъвстват, карат го да седне, за да се видят. Ратан настоява да му даде златната си гривна, но не му разкрива каква е истинската връзка помежду им. Прегръща сина си и умира в ръцете му. Ганга веднага изкарва детето от стаята. Ману чува как майката на Ратан го пита защо е решил да си иде, след като най-накрая е срещнал сина си. Кундан казва на приятелите си, че е много горд с баща си и иска да бъде като него. Момчетата го приканват да се сближи с Нимболи. Харки и Акираш отиват в дома на Пушкар. Дават на баща му да разбере, че първо- Камли не е спала с Гопал, и второ- никой няма да се ожени за лудия му син. Майката на Пушкар моли мъжа си да мисли трезво. Ману се прибира, приема новите пожелания и споделя пред всички за странната среща в болницата и смъртта на Ратан Синг. Всички са в шок. Бащата на Пушкар склонява за ожени сина си за Камли- иска обаче Акираш да поеме всички разходи и да му даде допълнително пари.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук