Гледай онлайн Малката булка епизоди 1923, 1924, 1925 от 31.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

Майката на Ратан благодари на Ганга, че е изпълнила последното желание на сина й. Моли я Ману да запали огъня на кремацията на баща си. Ганга е притеснена, защото е принудена да разкрие истината на сина си, но все пак обещава да го доведе. Тя се прибира у дома, дава на Ману бяла курта и му казва да дойде с нея. Кундан започва да се сприятелява с Нимболи, смята, че така ще спечели доверието й, а тя не може да повярва на внезапната му промяна. Ману и Ганга са на кремацията на Ратан. Факлата е дадена на момчето, а то не разбира защо този ритуал не се извършва от сина на починалия. Ганга му обяснява, че той е сина на Ратан, първият й съпруг. Ману плаче, Джагдиш държи ръката му и той извършва ритуала. Акирадж казва на жена си, че за да ожени Камли, трябва да даде килограм злато. Нимболи ги чува. Отива при Камли и й разказва, че родителите на Пушкар са се съгласили със сватбата. Бъдещата булка е шокирана, решава да се самонарани. Акирадж й казва, че прави всичко, за да живее тя в охолство, но Камли не го слуша. Той я затваря в стаята й и забранява на когото и да е да я пуска навън. Кундан продължава да се държи добре с Нимболи, представя лошите си постъпки като заръчани от Акирадж. Ману е тъжен. Съди Ганга, казва, че тя е откраднала детството, самоличността и баща му. Майката обяснява за истинската същност на Ратан – опита му да изгори живи всички от семейството. Ману не вярва в нищо – заявява, че никога няма да приеме Джагдиш за баща, а Калияни – за баба. Акирадж кара Кундан да завърже ръцете на сестра си и майка си, за да е до нея през цялото време до сватбата. Нимболи се чуди как да прекрати тази жестокост.

Ману върви по пътя и си мисли за своя истински баща. Ганга осъзнава, че сина й до вчера я е обичал безгранично, но любовта му се е превърнала в искрена омраза. Ману се обажда на Пуджа и казва, че има нужда от нея. Нимболи решава да даде на Камли нож, за да среже въжетата. Чрез хитрост получава правото да й занесе храна и скрива ножа в съда с ориз. За жалост Кундан я спира и иска да я придружи. Ману се среща с Пуджа и разкрива всичко, което е научил. Казва, че майка му е напуснала Ратан, защото е бил беден и се е оженила за Джагдиш, богатия и успешен лекар. Пуджа му обяснява, че мисли погрешно и това не е така, но гнева заслепява Ману. Той отива в дома на Ананди и я моли да остане да пренощува там. Тя се обажда на Джагдиш, за да го успокой, казвайки, че Ману е жив и здрав. Кундан и Нимболи носят храната на заключените жени. Момичето тайно успява да подаде на Камли ножа и си тръгва.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПОНЕДЕЛНИК
Бимла благодари на Ганга ,че се е съгласила Ратан да се срещне с Ману , а след това моли Kалиани и останалата част от семейството да пуснат Ману , да изпълни погребалните обреди , и вярва , че с това душата на Ратан ще се освободи . Ганга отначало се колебае , но накрая се съгласява . Kундан променя поведението си към Нимболи, а тя не може да разбере защо той изведнъж е станал мил с нея. Ганга води Mану на кремирането на Ратан , но след това разбира, че той му е баща .Джагдиш му обяснява , че му е баща във всеки един смисъл, но Ратан му е биологичен баща и поради това трябва да извърши обредите и по този начин изпълнява задължението си на син. Kамли е шокирана, когато разбира , че родителите на Пушкар са се съгласили да има брак и той е уреден. Тя е бясна и се заканва на родителите си , че ще изгори лицето си, така че никой не би искал да се ожени за нея. Акир и Kундан изхвърлят всичко от стаята на Камли , за да няма възможност тя да се нарани. Aкирадж завързва ръката на Камли за Харки за да може майка и постоянно да я наблюдава .Ганга е разстроена и се чувства виновна за това , което се случва с Maну , а Джаго се опитва да я успокой . Mану от своя страна търси утеха в Пуджа и й казва , че той едва наскоро е научил, кои е биологичния му баща. Нимболи успява да скрие нож в храната на Камли , за да й помогне да се освободи.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук