Гледай онлайн Малката булка епизоди 1923 – 1937 от 31.10.2016 и 01 – 04.11.2016

Малката булка Ананди най-накрая е на път да разкрие истината за дъщеря си. Но дори и не подозира на какви изпитания е подложена Нандини.

След случката с Камли, Нимболи се притеснява,че Акирадж ще й отмъсти за това, че е помогнала на Камли да избяга с Гопал. Диса я убеждава, че няма да допусне Акирадж да я нарани. Камли тъжи за покойния си любим. Акирадж е гневен, когато Чаган и съпругата му идват в дома му, че е убил сина им. Той обаче отрича и твърди, че няма свидетели, които да го докажат.

Ганга от своя страна се притеснява, че Джагдиш ще научи, че Ратан е настанен в болница, преди тя лично да му съобщи. След много терзания, тя решава да срещне Ману с истинския му баща, но настоява пред бившия си съпруг, да не разкрива брака им пред момчето. Ратан подарява златната си верижка на Ману, но издъхва, преди да успее да му сподели,че е истинският му баща.

Баба му обаче неволно се изпуска пред него и младежът разбира истината. В крайна сметка е силно разстроен, че Джагдиш не е разкрил истината пред него и вини майка си и съпругът й, че не са му разкрили фактите.

В дома на Акирадж се разиграва друга драма. Пристига полиция и го обвиняват в убийството на Гопал. Той се опитва да се измъкне като твърди, че момчето се е самоубило от мъка. Нимболи обаче не издържа и казва истината. В крайна сметка Акирадж подкупва полицейския инспектор и заявява, че Нимболи има треска.

След инцидента обаче я пребива и забранява на жените в къщата, да се погрижат за раните й. Едва след като Диса го заплашва, че ще разкрие всичките му тайни, ако не позволи да лекуват детето, приема да се погрижат за нея.

Акирадж се среща с Джата и се опитва да го накара отново да обсъдят възможността да оженят Камли за Пушкар. По настояване на съпругата на Джата, той склонява да съберат децата си.

Нимболи дава на Камли нож, а тя се опитва да убие баща си. В последния момент Балка я спира, а Диса я убеждава да се омъжи за момчето, което семейството й е избрало за нея, за да бъде далеч от него.

Съкрушена от мъка младата жена се съгласява.

А междувременно в дома на малката булка Ананди се разиграва нова драма. Ману бяга от имението на Калияни и отива при Ананди. Тя му разказва истината за миналото на Ганга и го моли да се върне в дома си.

Той продължава да е сърдит на родителите си и вини Джагдиш, че е скрил истината от него. Дори признанията на майка му не помагат.

Кундан продължава с набезите срещу Нимболи, но случаен разговор между Балка и Акирадж му разкрива, че баща му, му е избрал нова съпруга. Дали ще се подчини на родителската воля, или ще избяга, ще разберем в новите епизоди на Малката булка.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага