Гледай онлайн Малката булка епизоди 2052, 2053, 2054 от 30.12.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ПЕТЪК 30.12.16
Нимболи е хваната от мъжете на Акирадж, когато Ананди идва и ги пребива. Трите са на път да си тръгнат. В съда искат Камли да даде показания за убийството на Гопал. В същото време съдията е на път да обяви присъдата, когато Ананди влиза в съда заедно с Диса и разказва на съдията за нападението върху тях. Карат Нимболи да разпознае Акирадж пред съдията и я разпитват за двата брака на Кундан и убийството на Гопал. От друга страна разпитват Диса за това как Акирадж е убил съпругът й и я питат дали има някакви доказателства. Диса разказва, че Акирадж взел гривните на съпруга й от убиеца и казва, че е успяла да ги измъкне от стаята му. Акирадж казва на съдията, че брат му е бил убит, заради тези гривни, тъй като крадците са ги искали. По-късно прокуратурата иска да говори със селяните на Джалра, за да дадат изявления срещу Акирадж. Диса споделя съмненията си с Ананди, че Акирадж ще се измъкне без наказание. В същото време, Ананди се опитва да убеди селяните да дадат показания срещу Акирадж в съда. Междувременно Камли изразява недоволството си към селяните, че отказват да свидетелстват. От друга страна, Ананди дава на Нимболи ново сари и й казва да се приготви.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Петък
В съда адвокатът на Акирадж се опитва да докаже ,че показанията на Нимболи са лъжовни.Диса също дава показания ,но тя не успява да даде нито едно доказателство против Акирадж.Тя е разочарована ,че Камли и Урмила не са донесли гривните .Камли разказва на Диса как Балка е откраднала и последното доказателство.Нимболи е щастлива да види Камли и Урмила и им разказва колко е щастлива в новия си дом.Камли е учудена,защото Диса И е разказвала колко е нещастна Нимболи там.

Нимболи разказва на Ганга и Калияни как Ананди се е борила с Разбойниците които са ги нападнали.Диса е притеснена ,защото Акирадж ще излезе на свобода.Ананди отива в Джалра и моли за помощ селяните да свидетелстват срещу Акирадж.Ананди подарява на Нимболи нова рокля,а Диса ревнува.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ПЕТЪК 30,12
Мъжа замахва с ножа но в последния момент Ананди издърпва Нимболи и той не улучва. Ананди се изправя срещу мъжете и прилагайки карате успява да ги свали всички на земята. Диса също е освободена. Джагдиш продължава да се притеснява какво се случва защо Нимболи не пристигат. Ананди Диса и Нимболи успяват да избягат от биячите с колата. В съда Камли се изправя за да даде показаня, разказва за Гопал. Точно преди да бъде прекратено делото за неявяване на Нимболи, Ананди се появява в съда. Всички са шокирани от вида й. Нимболи е в съседна стая където ще даде показания. В този момент се появява Акираж и тя много се плаши от него. Ананди и Диса успяват да я успокоят и тя дава показания. Диса също дава показаня в съда. Делото е спряно ще се взимат показания от съседите в селото на Акираж. Ананди и Камли говорят със тях за да не се притесняват и да разкажат какъв е Акир. В имението Нимболи много се радва да види Ананди, а тя и е донесла подарък.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук