Гледай онлайн Малката булка епизоди 2055 – 2069 от 02, 03, 04, 05, 06.01.2017

В новите епизоди на Малката булка Анант се свързва с комисар Виру, за да открие наемникът Кисна. Балка праща хора, за да прокудят родителите на Гопал. Кайлаш заснема злосторниците.

Отвличат Ананди, Диса и Нимболи. Кундан свидетелства, без да иска за злодеянията на баща си. Ананди успява да спаси и себе си, и момичетата. Пристигат на делото със закъснение, но Нимболи дава показания. Жителите на селото се страхуват и не се съгласяват да свидетелстват, но малко преди съдията да се произнесе, неколцина от Джалара разказват как Акирадж е убил Гопал. Родителите на покойника дават запис как ги заплашват да напуснат селото. Кисна се разкайва за престъпленията и дава показания. Съдията постановява доживотна присъда на Акирадж.

Балка търси решение, за да плати на работниците. Калиани подарява на Нимболи скъпо колие.

В следващите епизоди на Малката булка Акирадж съветва Балка да заложи имуществото им, за да плати на работниците. Диса скрива колието на Нимболи. Налага й се да замине за погребението на чичо си. Нимболи страда за колието си, но Калиани намира начин да я утеши.

Балка приема пари от Камли. Акирадж настоява да се възползват до край от дъщеря й. Кундан е наказан за лошо поведение в училище. В затвора Акирадж среща Бадри и го уговаря да отмъсти, вместо него на тези, които са го тикнали зад решетките.

Ананди и Нимболи се запознават с Чакор и майка й. Балка и Бадри ги забелязват. Престъпникът планира да използва празника, за да изпълни заръката на Акирадж. По време на състезание провокира суматоха. Всички се разбягват, а момиченцата се изгубват в навалицата. В крайна сметка успяват да намерят майките си.

Бадри съобщава на Балка, че до края на празника ще убие Ананди – Малката булка и Нимболи.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага