Гледай онлайн Малката булка епизоди 2091, 2092, 2093, 18.01.2017 – Убиват Урмила и бебето

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Сряда

Ананди е шокирана от новината за бягството на Акирадж от затвора.Решава веднага да отиде в Джалра ,защото живота на Нимболи и Диса е в опасност.

Урмила и Камли настояват Диса да извърши ритуалите за бебето.Балка отива в своята стая и се изненадва да види Акирадж.Той се крие в къщата и чака удобен момент да си отмъсти.Ананди и Анант пристигат в селото,за да информират Диса за бягството на Акирадж от затвора.

Ананди отвежда Диса и Нимболи от Джалра и ги води в Джетсар където ще бъдат на сигорно място.Балка се грижи за съпруга си ,а Камли започва да я подозира и следи.Акирадж преди да си тръгне иска да види сина си поне един път ,но среща Урмила и я напада и заплашва че ще я убие ако каже на някой къде се крие.

Докато Урмила тича към стаята на Камли я хващат родилни болки и я закарват в болницата.

Камли и Балка са шокирани когато лекарката им съобщава ,че нито Урмила нито бебето са успяли да спасят.

Камли веднага се обажда на Диса ,за да и каже за трагедията.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

СРЯДА. Ананди и Анант незабавно тръгват към Джалра. Харки отказва да участва в празника за бебето на Урмила. Ритуалите започват, но Акираш се появява. Скриват се, когато виждат охранителите. Урмила настоява Диса да извърши ритуалите от името на свекървата, въпреки че е вдовица. Харки се чувтва обидена от снаха си и отива в стаята си. Там обаче е Акираш. Ядосва се, че друг се разпорежда в дома му. Заканва се да убие Диса и Нимболи след приключване на празника. Кундан се присъединява към тях. Изненадан и доволен е да види баща си. Намеква, че и мястото на Камли не е между живите. Ананди се появява притеснена. Акираш е доволен, смята, че днес е големият ден, в който ще се отърве от всичките си врагове. В момента, в който Ананди казва на Диса какво се случва, Акираш насочва пушката към нея, но се появява полиция и той се скрива. Диса бързо опакова багажа. Ананди моли и Урмила да се присъедини, но тя желае да остане с Камли. В имението на Сингх ги посреща Ганга. Камли подозира майка си, заради среднощните и разходки до терасата. Урмила вижда Акираш и изпищява. Мъжът побягва, но Урмила усеща силна болка в корема. Отива до Камли, едва вървейки. Звънят на Диса, а тя ги съветва бързо да идат до лечебницата. Там обаче умират и тя, и бебето. Лекарят им съобщава, че нещо се е случило, Урмила е претърпяла голям стрес изведнъж. камли съобщава новината на Диса. 30дек

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук