Гледай онлайн Малката булка епизоди 2109, 2110, 2111 от 26.01.2017 – Престрелка

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Четвъртък
Балка се прибира ядосана вкъщи и вика дъщеря си.Тя и казва ,че е дошло времето да поправи грешките си и и удря шамар.Кундан я удря по главата и се опитва да души но Пушкар идва и удря Кундан.Акирадж казва на Ганга , че Джагдиш идва с Ананди, Диса и Нимболи за да я спасят.

Ананди е притеснена защото трябва да се предаде на Акирадж точно на рождения ден на Нимболи.Но преди да се предаде ,тя решава да каже истината на Нимболи ,че тя е нейната биологична майка.Диса я спира навреме и и казва ,че трябва да бъде търпелива.Акирадж се обажда на Балка да дойде на следващия ден с Кундан в храма.

Всички се отправят към пустинята за да спасят Ганга.Джаго спасява жена си .Започва престрелка, Бадри се опитва да избяга но го хващат полицайте.Акирадж се качва на една камила и избягва ,а Джагдиш тръгва след него.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ЧЕТВЪРТЪК. Харки се прибира и с Кундан пребиват Камли. Пушкар я спасява. Предлага на Камли да се махнат от този дом. Тя обаче още е убедена, че може да вкара майка си и брат си в пътя. Акираш казва на Бадри, че дори Джаго да му доведе жените, пак ще убие Ганга- не може да си позволи да даде показания срещу него. Джаго звъни на Анант, но той не му казва за случилото се с Калияни, за да не го притеснява допълнително. Джаго и останалите преспиват в хотел. Срещата им е на другата сутрин. Вечерта Ананди опитва да убеди Диса, че това не е последният им ден на този свят. Спомня си, че утре е рожденият ден на Нимболи и Шивам. Решава да и каже истината- че е нейна майка. Диса успява да я разубеди. Калияни идва в съзнание. Следващият ден е. Срещат се с Акираш. Ганга обаче я няма, Джаго побеснява. Акираш му показва Ганга, но вика Ананди и останалите. Пуска я и с бадри насочват пистолетите си към тях. Следва престрелка. Появяват се и полицаи. Акираш се опитва да избяга. Джаго го последва. Двамата се сбиват. 23ян

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук