Гледай онлайн Малката булка епизоди 2115 – 2129 от 30, 31.01.2017 и 01, 02, 03.02.2017

Драмата на Джагдиш в Малката булка приключва благополучно. Той отвежда Ананди, Нимболи и Диса на уреченото място, като води със себе си и полицията. Акирадж е изумен от честността му и връща Ганга. Полицаите се намесват, точно когато всичко изглежда изгубено и провалено.

Историята обаче не свършва до тук.

Джагдиш ранява Акирадж, докато той бяга, а последният симулира смъртта си. Убеден, че всички са в безопасност, Джагдиш отвежда семейството си в имението. Калияни вече се възстановява от сърдечния удар и всички са спокойни, че е добре.

Междувременно Балка научава, че съпругът й е мъртъв и с Кундан се опитват да отровят Камли. Пушкар спасява съпругата си, но я моли да напуснат дома, където се опитват да ги убият. Камли убеждава Кундан да си намери работа и съветва Балка да си намери нов съпруг. И двамата й се противят.

Междувременно Нимболи открива сред вещите на Диса медальон, на който са двамата с Шивам. Той я вижда и решава, че е откраднала бижуто. Ананди иска да каже на Нимболи, че е нейна майка, но Диса продължава да я спира. Най-големия скандал избухва на рождения ден на близнаците.

Сърдит, че трябва да дели тортата с Нимболи, Шивам публично заявява, че не я иска в дома им. Разстроеното момиче бяга от празненството и се крие в стаята си. Ананди е най-разстроена от поведението на сина си в Малката булка.

Диса решава да се прибере в селото си, с надеждата, че Ананди ще върне момиченцето след нея. След няколко дни Нимболи заявява, че иска да си отиде. И докато Камли е щастлива, че Диса е в дома им, Ананди не е съгласна да пусне дъщеря си. Затова една вечер момиченцето тайно бяга и поема към селото на Диса.

Междувременно Акирадж влиза в селото неузнаваем…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага