Гледай онлайн Малката булка от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 2070 – 2084

Ананди и Нимболи стават все по-близки в новите епизоди на Малката булка. Ананди решава да запише дъщеря си на курсове по карате, но докато дава уроци, Нимболи решава, че някой я напада и неволно я ранява. Шивам се кара на сестра си сурово за случилото се, но майка им успява да ги помири.

По време на обиколката на училището Нимболи вижда Пуджа и я пита защо не е с Ману. Момичето се разстройва и бяга от клас, но Сарита я връща. Тя й обяснява, че няма как да се спаси от случилото се и от живота. Затова е най-добре да се върне в класната стая и да сподели историята си.

Диса решава да се срещне с Кундан в поправителното училище, където е настанен. Ананди решава да я придружи. По същото време там се оказва и Балка, която споделя подробности за случващото се в дома им. Тя се опитва да измъкне сина си, но без успех.

При срещата на Кундан с Диса, леля му го съветва да забрави за Нимболи и да не посяга повече на живота й. Кундан обаче я напада и започва да я души. Тя припада на пода в безсъзнание, а Ананди я открива бездиханна, а Балка съчинява измислена история за случаен припадък, но Ананди има сериозни съмнения, че това не е вярно.

Диса е отведена в болницата, където лекарите успяват да я върнат към живота. Междувременно в селото, където живеят Балка и Камли, непознати мъже нападат на няколко пъти Пушкар. Уплашена за живота му, Камли настоява съпругът й да се научи на самоотбрана. Той трудно приема уроците, но се съобразява с желанията й.

Диса се връща в съзнание, а Балка изпада в ужас, че снаха й ще издаде Кундан като виновник за инцидента. Оказва се обаче, че тя е загубила гласа си и не може да говори…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага