Гледай онлайн Малката булка от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017 – епизоди 2085 – 2099

Опитите на Диса да отнеме Нимболи от Ананди продължават в Малката булка. Тя се опитва да разубеди детето да учи, подлъгва Шивам да се прави на болен, само и само да не позволи на Нандини и майка й да се съберат.

След като Нимболи се оправя от травмата си, Анант научава от Ананди, че дъщеря й не иска да учи.Той убеждава момиченцето да учи, но въпреки опитите на Диса да я отклони, този път не успява.

Нимболи се записва в „Шив Никетан“ и заедно с останалите ученици се явява на конкурс. Тя печели състезание по танци и това още повече я амбицира да учи.

Кундан, Балка и чичото и лелята на Пушкар правят опити да убият него и Камли на няколко пъти, но неуспешно. Осъзнала, че семейството и я предава, Камли заминава за Джейтсар с Урми и съпруга й.

Всички са много радостни да ги посрещнат, а Диса предлага на Ананди да отидат с Нимболи за няколко дни в Джаура. Тя се съгласява, но решава да ги придружи все пак.

Междувременно инцидент с Шивам изостря отношенията със сестра му. При състезание за костюми, той се маскира като Махатма Ганди. Нимболи вижда и други деца дегизирани по същия начин и му предлага да си разменят дрехите. Шив приема и печели състезанието, но Кундан, който е там заедно със свои съзаклятници, го обърква с Нимболи и го отвлича. Прави опит и да го убие, но Сарита се оказва на мястото на инцидента и успява да го спаси.

Шивам продължава да се сърди на сестра си, без да разбира, че това е Нандини. Семейството наема психолог, за да говори с момичето, но то отказва да говори за майка си. Терапевката моли Ананди да не казва на дъщеря си, че й е майка, тъй като то е преживяло ужасна травма и ненавижда биологичните си родители.

Акирадж прави опит да избяга от затвора, но неуспешно. При втори опит обаче той успява да се измъкне и да се скрие в дома си. Джагдиш научава, че престъпникът е избягал и предупреждава Ананди, която се втурва след дъщеря си и Диса.

Тя пристига в дома на Балка, където са Диса и Нимболи, като ги предупреждава. Акирадж се опитва да убие всички, но полицията осуетява плана му.

Балка и Кундан успяват да му помогнат пак да избяга, но този път той се заклева да довърши делото си докрай.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага