Гледай онлайн Малката булка от 23.01.2017, с. 2, еп. 2100, 2101, 2102 – Нимболи жертва на Акирадж

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

Кундан казва на баща си, че му липсва и Акирадж му казва да каже на майка си да дойде с пари. От друга страна, Ананди казва на Анант, че Нимболи е излъгала в училище и после казва как Диса се е ядосала, че са срещнали Нимболи с лекаря. В същото време, Балка вижда Камли на пазара, но успява да се измъкне без да я види. По-късно Акирадж се ядосва, че Балка му е донесла много малко пари и тя му припомня, че Камли притежава всичко сега. Камли пита майка си дали е откраднала пари и скоро разбира, че крие Акирадж. В същото време Ниди пита баща си дали е влюбен в Ананди. Джагдиш помага на Нимболи да намери чанта пълна с играчки, но накрая се наранява. Нимболи се радва като разбира за годишнината от сватбата на Джагдиш и Ганга. След като отказват на Нимболи да помогне в танца, Ананди я утешава и й казва, че сама може да изпълни представление. Акирадж се радва, че е добър стрелец и заминава за Джейцар с Бадри, за да нападне Джагдиш. Всички пляскат на представлението на Ананди и Нимболи и Шивам се дразни. По-късно Ганга получава обаждане от болницата, че здравето на пациент се е влошило, но не знае, че медицинската сестра е на мушка с пистолет от Акирадж.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Анант е възхитен от кулинарните умения на Ананди,а Ниди забелязва колко е щастлив баща и в компанията на Ананди.Балка взима всичките пари и излиза,но Камли се съмнява в нея и тръгва да я следи.Тя отива да се срещне с мъжа и му дава парите.Ниди пита Анант дали е влюбен в Ананди.Акирадж и Бадри купуват пистолет и се подготвят за отмъщение.Нимболи моли Ананди и Джагдиш да и помогнат да си намери чантата с играчките си.

Нимболи разбира,че Джагдиш и Ганга ще празнуват годишнината от сватбата си.Акирадж се учи как да стреля с пистолет и решава неговата първа жертва да бъде Нимболи.Нимболи иска да се включи в подготовката за годишнината ,но Аби и Шивам и показват че не се нуждаят от нейната помощ.В къщата пристигат гости ,а Ганга получава обаждане от болницата.

Обаждането е фалшиво,защото Акирадж е заплашил мед.сестра да се обади и да дойде Ганга там.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Понеделник. Анант и Ниди обсъждат многото положителни качества на Ананди. В училището Ананди вижда с очите си как Нимболи лъже учителката. С Анант се съветват с доктор Шеха, но според нея трябва много да се внимава с отношението към детето. Ананди вече е нетърпелива да я прегърне и да я нарече „моята дъщеря Нандини“. Харки краде пари от Камли и отива да се срещне с Акираш. Дъщеря и обаче я проследява тайно. Акираш е ядосан, че жена му му е донесла толкова малко пари. Прибира се у дома и дава само 50 рупии на Кундан, който също е недоволен. Камли ги вижда и чува разговора им. Държи им сметка и казва, че знае за баща си. Харки казва на Кундан, че енай-добре баща му да убие първо Камли. Ниди подозира, че баща и е влюбен в Ананди. Акираш и Бадри обират една заложна къща. Сред нещата има и пистолет. Всички се подготвят за годишнината на Джаго и Ганга. Акираш и Бадри пътуват към Джейтсар. Празникът започва, а децата са подготвили цяло представление с танци. Акираш отива първо в болницата. Една от сестрите звъни в имението и казва, че един от пациентите се е влошил. Вика Ганга. Тя затваря и се приготвя да тръгне. Оказва се, че Акираш я е заплашил, за да привлече семейството в болницата. 12януари

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук