Гледай онлайн Малката булка от 24.01.2017, с. 2, еп. 2103, 2104, 2105 – Акирадж отвлича Ганга

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

ВТОРНИК 24.01.17 АКИРАДЖ ОТВЛИЧА ГАНГА!
Ганга успява да се освободи от Акирадж и се заключва в една стая. Опитва се да се свърже с Джагдиш по телефона или с някой от семейството, но Акирадж отново я залавя. Баба Кало и Ананди се притесняват къде е Ганга, а Джагдиш и Анант отиват в болницата да я проверят. От друга страна, Акирадж казва на приятелите си, че Ганга е слабост на семейството й те ще дойдат да я спасят. Сестрата разказва на Джагдиш кой стои зад това и той се обажда на инспектора, че Акирадж е отвлякъл Ганга. Акирадж казва на Ганга, че я е отвлякъл, за да си отмъсти. От друга страна, Камли е шокирана като чува Балка и Кундан да говорят какво е направил Акирадж с Ганга и после изкарва гнева си върху тях. В същото време Диса казва на Нимболи какво е станало. Нимболи разкрива пред другите деца, че Ганга е отвлечена от Акирадж. Аби и Шивам й се ядосват и я отвиняват за всичките проблеми. Ананди зашлевява Шивам, а Кало се скарва на Аби за действията им. Джагдиш се ядосва, когато Акирадж му се обажда, който го предупреждава, че ще освободи Ганга ако той доведе Диса, Нимболи и Ананди. Ананди му предлага просто да я вземе със себе си, но той се разстройва и след това Диса предлага да вземат Кундан, за да заплашат Акирадж.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Ганга пристига в болницата и забелязва,че рецепционистката е притеснена но незнае какво се случва. Когато влиза в операционната зала вижда Акирадж.Тя се опитва да избяга за да се обади на Джагдиш но Акирадж я хваща и я удря с пистолета по главата.Джагдиш се опитва да се свърже със съпругата си но неуспешно.

Джагдиш и Анант намират мед .Сестра в безсъзнание и тогава тя им казва ,че Акирадж е отвлякъл Ганга.В болницата идва полицията и взима показания от всички.

Полицията идва и в дома на Камли и всички са в шок когато разбират,че Акирадж е отвлякъл Ганга,само Балка и Кундан са щастливи и се гордеят с него.Диса знае ,че докато тя и Нимболи са под крилото на Ананди цялото семейство е във опасност.Калияни отказва да яде и само се моли за сигурността на Ганга.Аби и Шивам обвиняват Нимболи,че всичко е станало заради нея и решават да я изгонят от къщата.Джагдиш уверява децата ,че Нимболи не е виновна за нищо а за всичко е виновен Акирадж.

Акирадж се обажда на Джагдиш и му казва ,че ще освободи Ганга в замяна на Ананди, Диса и Нимболи.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

ВТОРНИК. Ганга отива в болницата с бодигардовете. Влиза в операционната, където Акираш я напада, иска да и сложи инжекция, за да я преспи, но тя го захапва за ръката и побягва. Акираш я хваща и успява да я преспи. Отвлича я с линейката, преструвайки се на служител. В имението всички се опитват да се свържат за Ганга, но без успех. Отиват в болницата. Първо намират рецепционистката в безсъзнание, втурват се към операционната. Там сестрата казва на Джаго, че съпругата му е отвлечена. Звънят в полицията. От там веднага пращат хора да претърсят дома на Акираш. Взимат телефона ан Кундан. Ганга идва в съзнание. Камли е бясна на поредната постъпка на баща си. Майка и казва, че е горда от случилото се. Нимболи не знае, че трябва да си мълчи и казва на децата, че майка им е отвлечена. Шивам се ядосва и я обвинява, защото Акираш е неин свекър. Опитват се да я изритат от имението. Ананди успокоява момичето. Шивам настоява да я изгонят, а майка му го зашлевява. Обиден, се качва в стаята си. Акираш звъни на Джаго и го предизвиква с похотливи намеци към Ганга. Казва му, че иска Диса и Ананди в замяна. Ганга крещи, че ще се жертва. Моли съпруга си да не изпълнява нарежданията. Затварят. Диса предлага на Джаго да отвлекат Кундан. Джаго споделя това с инспектора и така решават да задържат Кундан, за да сплашат Акираш. 15ян.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук