Гледай онлайн машиниста от Хитрино пред Лора Крумова, Комбина 22.01.2017

Тази неделя в Комбина ще видите:

В предаването „Комбина“ тази неделя за първи път след трагедията пред NOVA говори машинистът, управлявал влака-убиец в Хитрино. Каква е истинската причина за катастрофата? За адския взрив и живота след него Лора Крумова разговаря с машиниста Димитър Михнев. „Има хора, които искат да ме чуят и е редно да кажа и аз нещо, и да ми олекне“, казва Димитър. Цялото интервю с него можете да видите в „Комбина“ в неделя.

И още: История за любов или липса на такава – Майкъл, момчето което изчезна за 80 дни, с изповед пред Галя Щърбева.

Звездата на „Господари на ефира“ Димитър Рачков е централен гост тази неделя, когато обичаният водещ ще сподели със зрителите и смешни, и тъжни истории.

Една от най-красивите българки и шеста в света Жени Калканджиева ще покаже за първи път в „Комбина“ емблематичния календар на модната си агенция, като тази година лицата на „Визаж“ са обединени под мотото LOVE. Жени Калканджиева ще разкаже и за новото си превъплъщение – участието в „Мис Пепеляшка“. Зрителите ще видят защо една от най-красивите българки ще смени живота си с обикновено селско момиче.

Краси Боев ще запознае зрителите с Тони Найка и Асенчо Таксито, героите от хитовите видеа на Валери Божинов. Очаквайте разговор и с журналиста Тома Томов.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – тази неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук