Гледай онлайн Моят живот еп. 101, 102, 103, 104, 105 от 20, 21, 22, 23, 24.03.2017

В следващите епизоди на Моят живот изглежда, че има справедливост за влюбените и възмездие за враговете им. Това, разбира се, е само временно.

Бахар и Атеш са разколебани кой желае смъртта им. Имат сериозни основания да се съмняват както в Емре, така и в Онур. Дженгиз смята, че нападенията срещу тях са от личен характер. Атеш обаче има планове. Иска да се ожени по-скоро за Бахар и се кани да я поиска.

Ефсун се самоназначава в компанията на Мехмет. Исмаил притиска семейството й с най-добри намерения към нея. Нуран се опитва да раздели дъщеря си с полицая. Хуля вдига скандал на Хасрет, след това съобщава на „племенницата” си за годежа на Бахар и Атеш.

В следващият епизод на Моят живот Ефсун вижда как се сбъдва кошмарът й, не без участието на Нуран. Хасрет моли Мехмет да се върне при жена си. Фулия си мисли, че бившите влюбени са отново заедно. Ефсун от мъка се хвърля в прегръдките на Исмаил.

Все още тормозят Бахар и Атеш. Двамата все още не могат да установят виновника. Ефсун зарязва Нуран. Обещава да й праща пари, но не иска повече да говори с нея. Емре отвлича Бахар. Синем казва на годеника й, че мъжът й има психологически проблеми. Спасяват момичето в последния момент. Мехмет иска развод и Фулия прави опит за самоубийство.

Ефсун излиза с Исмаил. Разбира, че е сирак, който мечтае за семейство. Мюге се влюбва в Берк, приятел на Арда. За да му направи впечатление се напива, а той я прибира в отчайващо състояние. Хулия търси начин да се сдобри със снаха си. Обвинява Сакине, че е откраднала колието – подарък за Фулия. Синем проявява особено внимание към спасителя си в следващите епизоди на Моят живот, което ще създаде проблеми на Бахар.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага