Гледай онлайн Моят живот еп. 106, 107, 108, 109, 110 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

Бахар и Атеш са все по-близко до брака в следващите епизоди на Моят живот. Истината за размяната – също.

Хасрет отхвърля любимия мъж заради Фулия. Атеш се грижи за семейството на любимата, въпреки неприятностите, които му създадоха. Бахар вижда с очите си как Синем целува Атеш. Влюбените напускат ресторанта огорчени от жената, която са спасили.

Исмаил е огорчен от жената, в която е почнал да се влюбва. Нарежда на Дженгиз да го освободи от делото на Юсуф. Синем продължава да преследва Атеш в следващите епизоди на Моят живот и той се принуждава да я изгони. Синем заплашва Бахар, но неочаквано Ефсун защитава сестра си. Междувременно обаче назначава Онур за асистент.

Исмаил се опитва да се сдобри с Ефсун. Дженгиз е близо до разплитането на мистерията с изчезването на Юсуф. Мехмет разбира защо Атеш е изгонил Синем и го подкрепя.

Хулия замисля поредния си план като се възползва от Сакине. Обвинява я пред съседите, че е крадла с дружката й Нуран. Исмаил и Дженгиз сериозно подозират Иляс в изчезването на Юсуф. Бахар кани родния си баща на годежа си.

Става ясно, че Берк има финансови проблеми, които ще разреши с помощта на Мюге. Нуран е провалила живота не само на Бахар, но и надеждите на Мюджела за щастие.

Недим изпълнява ролята на бащата на Атеш на годежа. Двамата слагат пръстените. Появява се Исмаил с писмо, което уличава Нуран и става ясно името на внучката на Юсуф. Измамницата изпада в истерия след като чува как старецът я нарича „алчна жена”. Ефсун обаче успява да опази ужасната си тайна и в този епизод на Моят живот. Намира благовидно обяснение защо Юсуф нарича внучката си „Бахар” и вдига скандал на Исмаил. Обвинява го, че е провалил годежа на сестра й.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага