Гледай онлайн Моят живот епизоди 46, 47, 48, 49, 50 от 02, 03, 04, 05, 06.01.2017

В Моят живот всичко се обърква отново. Атеш е в затвора, а Мехмет си мисли, че собствената му сестра планира да убие Ефсун. Едибе се възстановява, защото Нуран е сигнализирала навреме в Бърза помощ. Мехмет започва да подозира Атеш и намеренията му срещу компанията. Ефсун подслушва съобщенията до „баба си”. Освобождават Атеш, но той мисли, че никога няма да разбере истината за убийството на семейството си. Едибе ще остане парализирана.

Ефсун разказва на Атеш, че бащата на Мехмет е поръчал убийството на семейството му, а Едибе – на Хасан. Младежът вдига скандал на Мехмет Емир. Атеш и Бахар се скарват, защото е разкрила тайните му. Тя го моли да прости на Едибе, което още повече обтяга отношенията им. Бахар му връща пръстена, защото се страхува от жаждата му за мъст.

От огорчение той се напива, което дава идеална възможност на Ефсун да се окаже гола в леглото му. На следващата сутрин той не помни нищо, а Бахар се връща разкаяна. Ефсун плаче скрита в банята. След това той я прокужда, но споделя само с леля си какво е станало.

Ефсун споделя с истинската си майка в Моят живот – плаче и обвинява Бахар, без да каже какво е направила. Бахар е щастлива и се приготвя за сватба. Нуран съсипва всичко. Фуля чува как мъжът й признава, че Хасрет е голямата му любов. Бахар и Атеш ще се женят на другия ден.
Е
Ефсун приема булчинската рокля на сестра си и я слага. Бахар я заварва и злодейката отново си намира оправдание. Момичето споделя само с баща си, че ще се жени. Хулия подпалва къщата на Сечил. Ефсун при удобен повод намира начин да уязви Атеш. Той е готов да каже всичко на любимата си в Моят живот. Казва на Бахар, че я обича и да не го забравя.

Алтернативна информация:

Сакине също разбира за тайната на Нуран и Иляс. Хасрет се връща. Ефсун проваля сватбата на Бахар и Атеш.

Мюге се обажда на баща си, за да му съобщи, че баба и е в критично съобщение и е в реанимацията. Фулия се извинява на Нуран за грубото отношение. Атеш остава в ареста. Сакине отива в дома на Нуран и и разказва, че Гюлсерен е намерила броеницата на Юсуф. Атеш не спира да се ядосва, че са убили единствения свидетел, който знае кой е убил родителите му. Казват на семейство Атахан, че Едибе вече няма опастност за живота, но е получила инсулт и няма да усеща нищо от врата до петите – само слуша и вижда. Доктора им казва, че има шанс да се възтанови с течение на времето. След като разбира, че има вероятност Гюлсерен да разбере какво е станало с дядото на Бахар, Нуран отива и и вдига скандал. Ефсун се възползва от случая и казва на Атеш, че Бахар е разказала на „баща и“ тайната за родителите му, която той пазеше. Атеш отива в болницата и вдига скандал на Мехмед Емир, че баща му е убил родителите му. Той започва да обвинява любимата си, че заради нея са убили Хасан, защото е разказала на Мехмед Емир всичко и те са решили да го очистят. Атеш разбира, че Едибе също е виновна за смъртта на родителите му. Истинската дъщеря на Мехмед го съветва да и прости, защото тя е в критично състояние, но той остава непреклонен и и казва, че докато не отмъсти на убииците на родителите му няма да се успокои. Тя му казва, че не може да го познае и му връща пръстена. От мъка вечерта Атеш се напива. Ефсун отива при него под претекст да го успокоява за Бахар. Вече видимо пиян той си ляга. Като вижда, че той няма намерение да я докосне, тя се ядосва, съблича се чисто гола и заспива. На сутринта той я вижда, но нищо не помни. В този момент Бахар звъни на вратата, Атеш отваря, тя му се извинява и сядат в хола да говорят за сватбата. Ефсун ги слуша и плаче. Хюлия получава документите за развод пуснати от Асъм. Изписват Едибе от болницата с инвалидна количка. Двамата влюбени отиват и избират дата за сватбата. Хюлия разбира, че няма да успее да си върне мъжа, отива и подпалва къщата на Сечил. Момичето разбира кой е виновен за пожара и отива в къщата на Атахан и вдига скандал на жената на Асъм. Сакине започва постепенно да навързва случките и разбира, че Нуран и мъжа и са виновни за смъртта на Юсуф. Ефсун разказва лъжата на майка си за Атеш. Хасрет се връща. На сватбата на Атеш и Бахар, Ефсун разказва лъжата, че са преспали и сестра и бяга от сватбата.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага и Моят Живот / O hayat benim