Гледай онлайн Моят живот епизоди 56, 57, 58, 59, 60 от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017

Узурпаторката в Моят живот прави всичко, за да се върне в имението на Мехмет. В същото време Бахар започва като обща работничка в ресторант. Повлиян от разказа на Ефсун, „баща” й открива сметка на Хасрет. Съпругата му споделя с безмълвната си свекърва, че се страхува за брака си.

Коварната Нуран разказва на Онур, че дъщерите й са влюбени в един и същи мъж. Младият мъж кани Бахар на среща. Там обаче е Атеш. Ухажорът на Бахар провокира любимия й. Мехмет и майката на дъщеря му се срещат. В същото време Ефсун носи злато на Нуран, което да гарантира бъдещето им. Бахар ги вижда как го заравят. Иляс обвинява жена си в кражба.

В следващите епизоди на Моят живот случаят сближава отново Бахар и Атеш. Засядат в асансьор. Момичето изпада в паника. Атеш я прегръща, за да я успокои. Хасрет прави опити да се сближи с Нуран, но злодейката я отхвърля. Златото изчезва от къщата. Ефсун и майка й обвиняват Бахар. Обвинената несправедливо окончателно напуска семейството.

Единствена Сакине защитава Бахар. Обвинява близките й, че са измамили момичето. Решава да напусне къщата им с племенницата си. Гюлесер вижда Бахар и Атеш заедно. Отвежда я при Хасрет. Без да подозира, че й е родна дъщеря, бедната дъщеря приютява Бахар. Нуран обвинява Гюлесер в кражбата. Ефсун разбира, че Атеш е помогнал на сестра й и я търси в дома му. Сакине е поредната заподозряна в кражбата на жълтиците. Започват да се появяват пликове с монетите в къщата на Нуран.

Ефсун разбира къде всъщност живее Бахар и вдига скандал на Хасрет. Жената търси помощ от Мехмет. В същото време Фулия приготвя романтична вечеря по случай годишнината им. Ефсун се разкъсва от омраза към Бахар.

В следващите епизоди на Моят живот тя отива в дома на Хасрет. Там обаче намира съперницата си безжизнена. Коравото сърце на сестрата не издържа и изпада в истерия. Успява да помогне на Бахар, но животът на момичето е в опасност. В болницата се разбира, че се е отровили с газ.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага