Гледай онлайн Моят живот от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 51, 52, 53, 54, 55

Ефсун се появява на подписването на Бахар и Атеш в новите епизоди на Моят живот. Успява да съсипа мечтите не сестра си с поредната лъжа. Семейството й се нахвърля върху Атеш.

В същото време в имението на Мехмет Емир се появява първата му любов. Хасрет не е била мъртва. Това притеснява не само Хуля, но и лелята, провалила брака си наскоро. Съпругата на Мехмет Емир се тревожи. Старата й съперница обаче не иска да й отнеме мъжа, а да бъде с дъщеря си.

Ефсун продължава да плете интриги. Не е щастлива, въпреки че е разбила сърцето на сестра си. Атеш умолява Бахар за прошка, но е късно. Ефсун лъже Хасрет, че са я пренебрегвали заради Бахар. Оказва се, че Фулия през цялото време е знаела, че любимата на Мехмет Емир е жива.

Бахар среща Онур в университета. Той е стар приятел, който не е виждала отдавна. Нуран притиска Иляс, за да принудят Атеш да се ожени за Ефсун. Тя обаче разбива за пореден път сърцата им. Нарича ги убийци, които нямат прави да й говорят за чест.

В следващите епизоди на Моят живот Бахар и Атеш отново разговарят, но обясненията на младия мъж не стигат. Любимата му си тръгва огорчена. Нуран разговаря с Мехмет Емир, за да защити Ефсун. Бизнесменът разговаря с Атеш, който му разказва цялата истина за злополучната нощ.

Бахар излиза с Онур. Хасрет иска да отведе дъщеря си. Нуран вдига скандал да я спре. Ефсун обаче ги гони от пристройката. Атеш ревнува Бахар от Онур. Тя отново е с родителите си и обещава на Иляс да се грижи за тях. Ефсун с изненада разбира, че я чака бедност. Продължава да плете интриги срещу Бахар. В следващите епизоди на Моят живот Атеш предприема отчаян ход, за да бъде до Бахар.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага