Гледай онлайн Моята карма 12.01.2017, епизод 645

Акаш стои на една скала и си припомня мигове с Митхи. При него идва Дамини. Той се навежда към краката и и тя го благославя. Дамини започва, че е допуснала голяма грешка. Не е видяла любовта в очите на Митхи и я е заклела с едно глупаво обещание. Но сега е само негова. Акаш е изненадан. Той и казва, че вече е твърде късно. Дамини му отговаря, че двамата се обичат безумно много. Акаш казва, че е обещал на Бог да бъде далече от нея. Добавя, че ще се омъжи отново. Дамини се опитва да го обеди. Казва му, че тя е виновна за всичко. Тя го умолява да се върне. Казва му, че Митхи не бива да плаща за нейните грешки. Акаш е непреклонен. Той казва, че е приел ангажимент, от който не може да се откаже.

Митхи пита Вишну защо Акаш се е отдалечил. Той я успокоява, че ще имат още един шанс. Митхи е обезверена. Тя му казва, че никога няма да бъдат заедно отново.

Тапася пита Нани какъв и е проблема с Митхи. Нани и отговаря, че Дамини е болна и възрастна, а Митхи е инвалид. Акаш се е отказал от нея и сега ще бъде бреме за този дом за цял живот.
Мукта се чуди как е възможно Акаш да се жени отново. Дамини се обвинява. Тя се чуди как ще го понесе Митхи.

Бащата на Амбика се обажда. Тя иска потвърждение от Акаш, че е съгласен за съюза им. Акаш е много тъжен. Той потвърждава и Амбика е щастлива.

Бащата пристига при Екадеши и заповяда да купи огърлица и сватбени одежди на дъщеря му. Екадеши не е много съгласна, но той я изнудва. Тя се съгласява и се моли бракът да е по-скоро, защото полицая ще я обере.

Джоги съобщава на Вишну и Мукта, че свещеникът е определил подходяща дата за сватбата им. Денят е през следващата седмица. Мукта му отговаря, че все още не е готова. Митхи страда много. Джоги и казва, че сватбата им ще донесе щастие на всички. Мукта го информира за предстоящия брак на Акаш.

Мукта се оттегля. Вишну я последва и казва, че ще я подкрепи в решението и. Той добавя, че също не е готов да се ожени. Най-добре да изчакат и сватбата да се състои когато нещата се оправят. Двамата си говорят, че за сега са спестили истината на Митхи, но тя все някога ще узнае. Муку решава да говори с Акаш.

Екадеши започва приготовления за сватбата на Акаш. Тя чете сватбената картичка на сина и. Нани и се обажда и я кара да изпрати една и на Митхи. Екадеши се притеснява, че момичето може да дойде и да развали всичко. Нани я успокоява, че няма да го направи. Тя ги познава много добре.

Мукта пристига в дома на Бундела и иска да говори с Акаш. Екадеши и пречи. Казва и, че сега синът и завинаги е приключил с Митхи и я моли да си върви. Тя упорства и казва, че иска да го чуе от собствената му уста. Мукта пита дали Акаш знае, че Митхи е останала инвалид. Екадеши лъже, че знае, но не го интересува. Мукта е изненадана. Екадеши добавя, че синът и не иска бреме като Митхи сега. Мукта си тръгва объркана и натъжена. Акаш слиза и я вижда. Той чува нещо за осакатяване и пита майка си за какво става въпрос. Екадеши го успокоява, че Митхи е осакатена без него. Добавя, че може би ще иска да поговори с Мукта за Митхи. Акаш отказва…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran