Гледай онлайн Моята карма 16.01.2017 – епизод 647

Понеделник: Ратхор успява да убеди Акаш да се срещне с Митхи за последен път. Той се съгласява, обаче закъснява за срещата. Митхи си мисли, че няма да дойде и решава да си тръгне
Акаш успява да се измъкне от Екадеши, но когато влиза в колата, неочаквано влиза и Амбика. Тя го забавя с пазаруване. Когато успява да се отърве от нея, колата му се поврежда. Акаш закъснява за срещата и започва да бяга с всички сили. Дамини Ратхор И Митхи си тръгват, когато той вижда Митхи в инвалидната количка.

Акаш е отчаян. Той крещи на Бог, че го е помолил Митхи да е добре, а в замяна той ще бъде далеч от нея. Но какво вижда – любимата му е парализирана. Защо Бог не е изпълнил своята част от уговорката.

Ратхор и Дамини се опитват да успоят Митхи, но тя им казва, че е добре. Добавя, че би желала Мукта и Вишну да се омъжат още на следващия ден, а след това тя и Дамини ще заминат. Добавя, че краката и са парализирани, но не иска това да се случи и с ума и. Тук всичко и напомня за Акаш и тя се нуждае от промяна.

Акаш се прибира. Майка му го пита защо не е с Амбика. Той се учудва за кой го питат, а Чаубей се ядосва на бъдещия си зет . Екадеши му отговаря, че Акаш обича да се шегува. Акаш добавя, че е оставил Амбика да пазарува, а той е имал спешна работа. Екадеши ядосано го пита какво прави. Акаш и връща пръстена и отговаря на майка си, че няма да се ожени за Амбика.

Митхи се прибира. Мукта и Вишну се опитват да я убедят да не заминава, но тя е категорична. Джоги пък разговаря с Дамини, но и тя смята като внучка си. Ратхор за първи път започва да се съмнява в преценката си за Акаш.

Акаш казва на брат си за Митхи. Санкрант го съветва да и се обади или най-добре да отиде при нея. Акаш отказва. Казва му, че няма сили да се изправи пред нея, след всичко, което и е причинил. Санкрант му казва, че той ще отиде да се срещне с Митхи.

Екадеши се притеснява какво ще прави с Амбика и баща и. Тя казва на сестрите си, че мрази Митхи от цялата си душа. Акаш я чува и я пита какво прави тогава в дома на Митхи. Екадеши му отговаря, че е в дома на сина си. Акаш и казва да си върви. Тя иска и той да дойде с нея. Акаш и отговаря, че той ще остане тук и ще се бори да си върне Митхи. Екадеши е ужасена. Тя му казва, че бащата на Амбика ще ги убие. Акаш и обещава да отиде в дома им и да му обясни всичко. Екадеши го пита защо иска да погуби живота си с един инвалид. Акаш е ужасен, че майка му знае. Той и казва, че е обещал на Митхи винаги да се грижа за нея и ще го изпълни.

Нани звъни на Екадеши и я информира за развоя на събитията. Тя и казва, че Дамини и Митхи напускат утре. Екадеши е щастлива и крои планове да задържи сина си до утре, за да не може да се срещне с Митхи.

Тя симулира болест и Акаш остава да се грижи за нея. На сутринта той случайно разбира от Павитра, че майка му за пореден път го е манипулирала. Акаш е много ядосан.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница