Гледай онлайн Моята карма 17.01.2017 – епизод 648

Вторник: Дамини и Митхи подготвят багажа си. Ратхор идва и им оставя билетите. Дамини е тъжна, а Митхи я моли да се усмихне. Тя и казва, че днес е сватбата на Мукта и всички трябва да са щастливи.

Акаш пристига в дома на Амбика, където тече церемонията по изрисуването с къна. Амбика е щастлива да посрещне Акаш за първи път в дома си. Тя обаче забелязва, че годежният му пръстен го няма. Амбика е озадачена. Тя го пита какво се случва, а Акаш и отговаря, че не може да се ожени за нея. Амбика се ядосва много. Акаш продължава, че първата му съпруга Митхи е парализирана в инцидента, когато е спасила живота му. Той добавя, че не може да живее без нея. Амбика го моли да напусне. Тя размазва татуировките си.

Санкрант идва при Тхакурови с писмо за Митхи. На вратата е Нани. Тя разбира, че е по-малкия брат на Акаш и го лъже, че Митхи я няма. Санкрант и отговаря, че ще я изчака колкото е необходимо. Нани се притеснява и звъни на Екадеши. Тя пък от своя страна си преправя гласа и говори от името на Митхи. По телефона казва на Санкрант, че няма да се върне скоро и може да предаде писмото на баба и Нани. Санкрант се чуди, но все пак решава да даде писмото на Нани.

Мукта и Вишну се омъжват. Митхи поздравява новата двойка и се шегува с Вишну добре да се грижи за сестра и.

Акаш разбира от брат си какво се е случило и се ядосва, че Нани го е заблудила. Той му казва, че тръгва към Митхи.

Митхи и Дамини се сбогуват. Нани и казва за писмото и Митхи се чуди дали да го вземе. Нани продължава, че сигурно е свързано със сватбата му… Митхи го хвърля и казва, че е време да тръгват.

Бащата на Амбика се прибира и разбира за провалената сватба на дъщеря си.

Акаш пристига, но вижда заминаващите Митхи и Дамини. Той ги последва към гарата, но там не може да ги открие. Когато вижда влака на Митхи, той вече тръгва. Акаш крещи: Защо!!!

Бащата на Амбика идва при Екадеши и пита за Акаш. Тя му отговаря, че не се е прибрал и не знае къде може да бъде. Бащата и казва, че сега ще я заведе където и е мястото и я арестува.
В ареста той я заплашва, че ако Амбика не и стане снаха, никога няма да напусне това място. Дава и няколко часа. Екадеши тръгва.

Дамини и Митхи са на някакво безлюдно място. Инвалидната количка на Митхи тръгва по урвата и Дамини не може да я спре. Митхи крещи. В последния момент се появява Акаш и прегръща Митхи.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница