Гледай онлайн Моята карма 18.01.2017 – епизод 649

Сряда: Митхи и Дамини са изненадани. Митхи го пита дали сънува, а Акаш и отговаря, че негово задължение е винаги да се грижи за нея. Той добавя, че няма да позволи да и се случи нищо лошо. Митхи го пита как я е открил, а Акаш и отговаря, че го е водило сърцето му. Двамата се усмихват. Митхи му прошепва, че го обича.

Екадеши обеснява на Санкрант, че Чаухан няма да я пощади. Синът я пита дали той има основание и тя му признава, че е допуснала някои грешки в миналто си. Екадеши казва, че ако Амбика не и стане снаха, я чакат дълги години в затвора. Тя добавя, че Акаш е заслепен от Митхи и не би приел нова връзка. Екадеши умолява Санкрант да се омъжи за Амбика и да спаси майка си.

Вишну отвежда Мукта в дома си. Вишну и казва, че няма по-възрастни да я посрещнат, така че ритуалите ще трябва да ги извърши той. Двамата са много щастливи.

Митхи пита Акаш какво прави тук. Нали е обещал да стои далеко от нея. Той и отговаря, че е бил готов да изпълни обещанието си, но Бог не е спазил своето. Условието е било Митхи да е добре. Тя му казва, че е парализирана и не може да стъпи на краката си. Акаш я успокоява, че вече е при нея и всичко ще бъде наред. Тя го пита за годежа му и бъдещата му съпруга. Акаш и отговаря, че го е развалил. Той добавя, че за пореден път майка му е скрила истината от него. Ако е знаел за проблемите и, изобщо не би се сгодил. Акаш казва на Митхи, че не може да живее без нея.

На сутринта Екадеши, Павитра и Санкрант отиват със сватбени дарове в дома на Амбика. Баща и пита за Акаш. Екадеши му обеснява, че Акаш няма да се омъжи за Амбика, но другия и син е съгласен. Чаухан, бесен, хвърля даровете. Казва, че дъщеря му не е вещ, която да си подхвърлят. Санкрант се извинява от името на брат си и му обещава да направи Амбика много щастлива. Бащата не иска и да чуе, но тогава идва Амбика и казва, че е съгласна. Татко и е изненадан и я моли да си помисли. Тя го убеждава, че така е най-добре. Акаш е влюбен в друга и дори да го принудят да я приеме, тя винаги ще бъде втората съпруга. Бащата прегръща Санкрант, а той се чуди къде ли ще го отведе съдбата сега…

Дамини се притеснява от реакцията на Екадеши. Акаш я уверява, че Митхи ще е много щастлива и ако майка му не я приеме, двамата няма да живеят с нея.

Шивачи взимат мерки за дрехите на Санкрант за предстоящата му сватба. Екадеши се чуди къде е Акаш. Тогава той влиза. Майка му го пита къде е бил. Акаш и обеснява, че ще се омъжи отново за Митхи. Казва и, че е наясно, че Екадеши я мрази, затова иска да и каже, че ако не приема брака му, тогава майка и син няма да имат никаква връзка по между си.

Дамини и Митхи се прибират. Дамини съобщава на всички, че Митхи и Акаш ще се омъжат отново. Мукта поздравява Митхи по телефона. Дамини е щастлива, когато чува двете как си бъбрят.
Амбика си казва, че няма търпение да види коя е препочел Акаш пред нея.

Акаш си събира багажа.

Екадеши отива да се срещне с Дамини. Тя пада в краката и и я моли да и прости. Дамини прощава. Екадеши я кара да се обади на Акаш и да го върне.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница