Гледай онлайн Моята карма 19.01.2017 – епизод 650

Четвъртък: Двамата братя се омъжват в един ден. Амбика и Митхи пристигат със семействата си. Павитра приветства двете снахи. Амбика е изненадана да види, че Митхи е инвалид. Ритуалите протичат едновременно.

Амбика се заканва, че няма да прости на Акаш. Баща и я благославя и и казва да му се обажда винаги когато има нужда. Добавя, че знае много тайни на семейството на съпруга и и може да ги използва за нейно добро. След това той казва на Екадеши, че Амбика трябва да бъде старшата снаха и да управлява къщата. Екадеши му отговаря да не се притеснява.

Ратхор е разстроен. Той си спомня булка в някаква горяща къща.

Следва първата брачна нощ на Вишну и Мукта. Двамата са много романтични.

Екадеши посреща двете си снахи. Митхи е първа. Тя си спомня посрещането си в Атишгарх и се страхува. Акаш е до нея и и помага да премине през всички ритуали.

Следва Амбика. Тя се преструва, че и е прималяло и припада в ръцете на Акаш. Той я поставя на дивана. Тя държи ръката му. Екадеши моли Санкрант да я заведе в стаята им да си почине. Там той я пита дали е щастлива с него. Амбика отговаря, че той е съпруга и. Санкрант и обещава да се грижи добре за нея.

Акаш и Митхи са в стаята си. Митхи започва да плаче, а Акаш бърше сълзите и. Той се тревожи за нея. Митхи му казва, че е инвалид и ще бъде бреме за него. Акаш я успокоява. Казва и, че е готов да я носи на ръце до края на живота си. Добавя, че силата на тяхната любов ще я излекува.

На сутринта Амбика решава да занесе чай на Акаш и Митхи. Санкрант не е много доволен. Акаш отваря вратата. Амбика ревнува много. Тя се ядосва, че Митхи е получила по-голяма стая и по-добър съпруг. Повтаря си, че всичко това е трябвало да бъде нейно. Акаш помага на Митхи. Амбика им подава чая, но разлива този на Акаш върху него. Акаш се съблича. Амбика иска да почисти дрехата му, но Митхи отсича, че това е найна работа. Акаш изтиква Амбика извън стаята им. Митхи се притеснява да не се е изгорил. Двамара са доста романтични.

Навън Амбика се заканва да ги раздели.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница