Гледай онлайн Моята карма 20.01.2017 – епизод 651

Петък: Екадеши идва при Митхи и и се извинява. Казва и, че каквото е било в миналото, ще си остане там. Митхи и отговаря, че хората се променят. Тя вярва, че вече ще има само любов и разбирателство.

Нани и Рохини идват да дадът дарове на Мукта. Шофьорът ги спира в тясна и мръсна улица. Нани си спомня, че тук е живяла Дамини. Тя е ужасена, че Мукта е в гетото. Вижда я да мете с една метла къщата. Мукта ги поздравява и ги кани да влязат. Баба и я пита как може да живее тук, след като баща и е подарил толкова хубава и удобна къща. Муку я уверява, че е много щастлива. Казва и, че в голямата къща са щяли да бъдат само двамата, докато тук са заобиколени от хора. Нани се ядосва. Тя и казва, че е толкова заслепена от любовта си, че не вижда истината.

Ратхор проверява миналото на бащата на Амбика – Чаухан. Кога е дошъл в Мумбай. Отново си спомня пожар и името Малвика.

Акаш и Митхи са на консултация при доктора. Той ги уверява, че Митхи ще може да ходи отново. Но трябва да започне да прави упражнения и да бъде много упорита и постоянна.

Нани се възмущава от това къде живее Мукта. Дамини се опитва да и обясни, че хората там са добри и образовани. Всички са много задружни. Нани е бясна. Тя и казва, че Мукта е господарска дъщеря и не и подхожда да живее там. Тапася я моли да се успокои и да не говори без да мисли. Нани и казва, че внучка и ще се върне от това гето в рамките на няколко дни. Тапася и отговаря, че Мукта е добре. Рохини даже добавя, че е много щастлива. Джоги слуша мълчаливо. Тапася я моли да не обижда Вишну. Той е техен зет. Нани и казва, че говори истината и Мукта ще се сблъска с жестоката реалност, когато отрезвее от любовта. Когато останат без пари Мукта ще дойде и ще плаче при тях… Нани си тръгва, а Тапася крещи след нея. Дамини я успокоява. Казва и, че Нани мрази бедността и няма да разбере. Вишну е добро момче и винаги ще прави Мукта щастлива. Тапася се съглавя, но вътрешно се колебае дали изборът на Мукта е подходящ.

Вишну гледа семейния бюджет. Мукта се прибира от пазар и Вишну е изненадан да види толкова много торби. Тя, усмихната, му показва покупките – риза, телефони…. Вишну е притеснен. Мукта го успокоява, че не е похарчила семейния бюджет, а е използвала парите подарени и на сватбата. Даже му показва, че са и останали още. Вишну се опитва да и каже, че купените от нея неща са излишни. Те трябва да пазаруват по-малко всеки месец. Нова риза има от сватбата и сега не му е нужна. Мукта е тъжна. Вишну и казва, че ще трябва да спестяват, защото ще трябва да живеят само от неговата заплата. Мукта отговаря, че ако работи и тя – тогава приходите им ще бъдат двойни. Вишну се съгласява, но работата трябва да е подходяща за нея. След това и благодари за ризата. Добавя, че няма нищо за нея. Но тя му отговаря, че той и е достатъчен.

Акаш и брат му носят подаръци за съпругите си. Амбика е недоволна.

Вечерта Амбика се буди и иска вода, но до леглото няма. Тя вика Санкрант, но той спи дълбоко. Амбика излиза сама и шпионира Акаш и Митхи. Тя разбира, че Акаш отива да работи в кабинета си.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница