Гледай онлайн Моята карма еп. 686 13.03.2017

Понеделник:

Рахувендра дава показания. Той защитава Митхи. Тя се изправя и му казва да говори истината. Митхи повтаря да каже каквото е видял. Радху разказва какво се е случило в злополучния следобед. Чаухан е доволен от развоя на събитията. Ратхор завършва, че е казал само това, на което е бил свидетел. Той не желае да обвинява Митхи за нищо.

Един човек търси изчезналата си съпруга. Уличен търговец му казва, че я е видял да тича. Тя припаднала и хората си помислили, че и е прилошало, а след това полицията дошла и я отвела някъде.
Акаш и Мукта забелязват Амбика. Тя се е забулила с черна бурка. Муку иска да я изобличи, но Акаш я спира. Той казва, че Амбика сама трябва да си признае и да спаси Митхи.

Следващ свидетел е Санкрант.

Най-накрая Митхи се признава за виновна и обвинението иска смъртно наказание за нея. Всички са съкрушени.

Амбика си тръгва. Акаш я последва, но я губи от поглед. Тя му се обажда и му казва, че ще е щастлива да гледа как умира Митхи. Той е отчаян.

Съдията осъжда Митхи на смърт чрез обесване.

Акаш не може да повярва. Той става и казва пред съда, че съпругата му е невинна. Амбика е организирала всичко и в пожарът е загинала друга жена. Амбика си е жива и даже до преди малко е била тук на процеса. Чаухан му се подиграва. Казва му, че полицията е идентифицирала трупа. Акаш им посочва, че Амбика е седяла до него. Моли го да спре с лъжите.

Съдията пита Акаш дали има доказателства. Той отговаря, че няма, но ще намери. Съдията се ядосва и го моли да не губи времето на съда.

Джоги няма сили да каже на Дамини, че Митхи е получила смъртно наказание.

Акаш, Вишну и Мукта обсъждат последните събития с адвоката. Вишну обвинява Акаш, че се е доверил на Амбика. Адвокатът им обяснява, че единствения шанс на Митхи е ако правителството гласува помилване. Той добавя, че нямат много време до изпълнението на присъдата.

Акаш се чуди как за толкова малко време ще успее да спаси Митхи. От колата вижда мъж да разнася плакат. Мъжът му казва, че търси изчезналата си съпруга. Вече една седмица никой не я е виждал. Акаш разглежда снимката и познава златния часовник, който така загадъчно изчезва от трупа на Амбика. Той разпитва мъжа. Съпругът обяснява, че часовникът е подарък. Акаш осъзнава, че тялото е на изчезналата жена, а Чаухан прикрива дъщеря си. Той тръгва.

Тапася казва на Ратхор, че Амбика е жива. Видяли са я Акаш и Мукта. Тя продължава, че Амбика е изнудвала Акаш да се разведе и да се ожени за нея, а тя в замяна ще се появи в съда и ще спаси Митхи. Ратхор не желае да повярва.

Мъжът търси съпругата си в полицията. Те се отнасят много грубо с него. Рахувендра го защитава. Двамата излизат заедно и човекът му разказва, че очевидци са видели, как съпругата му е откарана от полицаи, но в полицията никой не иска да му каже какво се е случило след това с нея. Ратхор вижда снимката и познава часовника, който е изкопал от двора на Чаухан. И той на свой ред пита мъжа за часовника. След което се замисля.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница