Гледай онлайн Моята карма еп. 687 14.03.2017

Вторник:

Ратхор обещава на мъжа, че ще му помогне. Той си припомня думите на Тапася, скрития часовник в двора на Чаухан и липсващата Сарика.

Акаш умолява „бащата“ на Амбика да спаси Митхи. Няма нужда да се преструва пред него. Чаухан играе ролята си на скърбящ баща добре. През сълзи казва, че обесването е малко наказание за стореното от Митхи. Тя заслужава да бъде изгорена жива, за да изпита болката, която е изпитвала и клетата му дъщеря. Санкрант се появява и защитава тъста си. Акаш се заклева, че ще ги разобличи.

Мукта е много тъжна за случващото се с Митхи. Тя разказва на Вишну за миналото си – за Юврадж, Ичха и за всичко, което майката на Митхи е направила за нея. Вишну иска да знае защо не му се е доверила по-рано, а Муку му обеснява, че не е искала да си припомня тези неприятни моменти. Прилошава и и Вишну я моли да си почине. Тя отказва.

Чаухан е в приповдигнато настроение. Той разказва на Амбика за разговорът му с Акаш. Дъщерята се заканва, че Митхи ще умре, а Акаш ще гледа екзекуцията и ще я оплаква цял живот.

Подготвят Митхи за изпълнението на присъдата. Тя е изплашена. Седи свита в килията си. Една служителка и носи свещена книга. Сега и остава само Бог.

Акаш, Мукта и Вишну се опитват да намерят мястото където Акаш и Амбика са се срещнали.Те разглеждат карта на града. Акаш им казва, че е бил със завързани очи, но си спомня всички завои, така че ще се ориентира.

Амбика се е облякла с булчински дрехи. Чаухан я пита защо и тя му отговаря, че така е започнало всичко. Следващия ден ще замине, Митхи ще е мъртва, а Акаш ще пролива сълзи до края на дните си. Двамата се смеят на висок глас.

Амбика благодари на баща си за помощта.

Митхи чете Бхагават-Гита на глас, а две затворнички слушат през решетките.

Акаш и Мукта достигат до мястото, което му е посочила Амбика. Той си припомня как са дошли мъжете и са го натоварили с буса. Вишну също се присъединява към тях. Той предлага да завържат очите на Акаш. Така ще пресъздадат случилото се и Акаш ще може да се ориентира по-добре. Вишну сяда на шофьорското място, Мукта е до него, а Акаш на задната седалка. Акаш им посочва на къде да тръгнат.

Тапася и Нани обсъждат случващото се. Дори бабата е тъжна за съдбата на Митхи. Джоги се опитва да ги успокои, че нещата ще се оправят. Дивия идва и им съобщава, че Вишну, Акаш и Мукта са по следите на Амбика.

Акаш съветва Вишну с каква скорост да се движи. Той отброява секунди и му казва кога да завива.

Екадеши и Касап искат да си вземат последно сбогом с Митхи, но служителя не им позволява. Посещенията са забранени. Екадеши страда, че няма да може да се извини на снаха си. Тя иска да я прегърне за последно. Свекървата се моли на Бог да се случи някакво чудо и Митхи да се спаси.

Акаш заповяда на Вишну да спре. Тримата слизат и тръгват след Акаш в тъмнината.

Джоги, Тапася и Дивия също идват в затвора. Екадеши ги моли да спасят снаха и. Ако я обесят с Акаш е свършено, а и за нея няма повече живот.

Акаш чува свирката на приближаващ се влак и се ориентира на къде да продължат.

Джоги иска да види Митхи, но отново не му разрешават. Тапася се ядосва и започва да се кара със служителя. Най-накрая тя му удря шамар. Полицаите я отвеждат. Тя попада в съседната килия и вижда Митхи. Тапу си припомня минали моменти с момичето и сълзите и потичат.

Тримата достигат до къщата където се крие Амбика. Вишну ги предупреждава, че трябва да внимават, защото има охранители навсякъде.

Чаухан прегръща Амбика. Казва и, че му е племенница, но винаги се е отнасял към нея като с родна дъщеря. За разлика от безполезния и баща винаги е удовлетворявал прищевките и. Добавя, че утре сутринта ще замине далеч и никой няма да може да я открие вече. Амбика му благодари и умолява времето да тече по-бързо.

Митхи вижда леля си и се приближава до нея. Моли я да не плаче. Споделя и, че последните дни е мислила много и е разбрала значението на съдбата. Каквото посееш, такова ще пожънеш. Митхи е убедена, че е направила нещо, за което трябва да получи наказание. Тя заклева Тапася да се погрижи за Дамини след смъртта и. Настъпва моментът когато Митхи трябва да отиде да се изкъпе преди екзекуцията. Тя се прощава с Тапася. Леля и е съкрушена. Тя умолява полицаите да спрат и да оставят Митхи. Едно невинно момиче отива на бесилото.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница