Гледай онлайн Моята карма еп. 688 15.03.2017

Сряда:

Акаш обезоражава охранителите, които седят около запален огън. Мукта се обажда на баща си.

Чаухан се опитва да им се обади, но никой не му отговаря. Той се притенява, а Амбика го успокоява, че се тревожи излишно. Тя си събира багажа.

Акаш намира туби запалителна течност.

Чаухан умолява Амбика да побърза. Той се страхува да не я загуби.

Акаш и Вишну подпалват цялата къща. Чаухан излиза от пламъците. Акаш го хваща за яката. Бащата е притеснен за Амбика, която е останала вътре. Мукта го уведомява, че са повикали полиция. Току що пристигналия Рахувендра му се подиграва как може да изгори някой, който вече е мъртъв. Чаухан е шокиран да го види. Ратху го пита за коя Амбика се моли сега. За тази, за която и двамата са в траур, за тази, за която Митхи ще бъде обесена след няколко часа. За коя Амбика се моли в момента.

Митхи е на бесилото. Тя си казва последното желание. Смъртното наказание всеки миг ще бъде изпълнено, а близките и се молят за чудо.

Рахувендва решава да влезе и да спаси горящата Амбика. Примката е на шията на Митхи.

Амбика отказва да го последва, макар че всичко е в пламъци. Тя казва, че няма да мръдне от тук, докато не види Митхи обесена. Ратхор е разочарован. Той и казва, че я е смятал за добър човек. Удря и шамар. Грабва я на гръб и я извежда в градината при останалите. Пристигналият полицейски инспектор е изумен да я види жива и здрава. Амбика е арестувана.

Отброяват последните секунди преди да бутнат стола под краката на Митхи. В последната секунда, полицая идва и спира екзекуцията. Примката от врата на Митхи е свалена и тя припада от изтощение на земята.

Амбика умолява полицаите да я пуснят. Тя иска прошка от Мукта. Амбика умолява Муку да прости на сестра си. Добавя, че ще се извини и на Митхи. Тя не може да повярва какво лудост я е била обзела, че е постъпила така. Амбика продължава, че не е могла да прави разлика между добро и зло. Тя се приближава към Мукта. Някакси успява да вземе пистолета на полицая и да го упре в главата на сестра си.

Амбика започва да им се подиграва, че са глупаци и са допуснали грешката на Митхи. Акаш и казва да убие него, но да остави Мукта. И Амбика е на мнение, че не заслужава да живее. Казва му, че е разрушил живота и. А ако го убие, Митхи няма да намери покой. Амбика, Акаш и Мукта започват да се боричкат за пистолета. Амбика насочва пистолета към Акаш, Мукта я вика по име и тя се обръща. Акаш успява да хване пистолета. В един момент пистолетът гърми. Полицаите арестуват Амбика, а Мукта с ужас забелязва, че главата на Вишну е в кръв.

Амбика крещи, че нищо не е свършило и ще се върне да си отмъсти на всеки един от тях. Вишну уверява Мукта, че е добре. Коршумът само го е одраскал леко. Акаш му помага да се забърше. За всеки случай се съгласява да го прегледа и лекар.

Митхи лежи в безсъзнание в болницата. Тя бълнува разни неща, а лекуващият успокоява близките и, че момичето е преживяло голям шок, но бързо ще се възстанови.

Митхи се събужда. Тя е изумена да види цялото си семейство. Тапася я успокоява. Разказва и, че Амбика е жива. Митхи не може да повярва. Тя казва, че я е видяла да гори, а Тапася и обеснява, че е видяла само половината истина. Тя продължава, че Амбика е замислила подъл план и в крепоста е изгорила една случайна жена, а тя се е крила през цялото време при Чаухан. Митхи пита за Акаш, а Тапу и казва, че той е с Амбика в управлението.

Полицай разпитва Амбика. Тя самодоволно обеснява престъплението си. Казва, че планът и се е оказал много лесен. Видяла е бременна жена, която тича за здраве. Добавя, че баща и я е хванал. След това са осигурили запалителна течност. Амбика продължава, че се е обадила на Митхи и я е убедила да дойде да се срещнат. Тя е държала жената, която е била облечена с нейните дрехи, поляла я е и я е подпалила, а Митхи през цялото време си е мислела, че гори Амбика.

Митхи се чуди как може някой да я мрази толкова много. Тя споделя с Дамини, че през цялото време Ичха е била до нея. Двете се прегръщат.

Ратхор пита Мукта дали все още му е сърдита. Тя го прегръща и му казва, че ще си помисли. Вишну е превързан и се радва на щастливата развръзка.
Санкрант вижда Амбика, но тя му обръща гръб. Екадеши и Акаш идват при него.

Рахувендра връща часовника на мъжа. Признава му, че престъплението е извършено от дъщеря му и го моли им прости.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница