Гледай онлайн Моята карма еп. 690 17.03.2017

Петък:

Нани и Дамини готвят в кухнята. Нани се хвали, че Мукта ще има момче. В рода им има достатъчно момичета вече. Дамини и отговаря, че полът няма значение. Добавя, че е много щастлива, че Муку ще става майка. Нани я ядосва, че този път нейната внучка ще бъде първа. Дамини само кима.

Юврадж си мисли за Мукта. Той и се обажда по телефана, но Муку е заета и не го чува. Вишну вижда телефона и прекъсва разговора.

Вечерта Юви опитва отново да се свърже с нея. Мукта решава да отговори. Вишну и казва, че може да го направи и сутринта, но съпругата му го убеждава, че щом шефът им звъни толкова късно, сигурно е важно. Юваан я пита кога ще се върне на работа и тя му отговаря, че двамата с Вишну ще могат след няколко дни. Юви е изненадан, че Вишну не и е казал, че е с предизвестие и го загатва. Той заповяда на Мукта да се връща веднага, защото имат много работа. Мукта пита Вишну какво се е случило в офиса. Съпругът и разказва за инцидента и уволнението. Мукта го успокоява, че скоро ще си намери добра работа. Тя добавя, че ще продължи да работи за Юви докато може, защото ще имат дете и средствата са им необходими. Двамата се прегръщат.

Митхи води Акаш в училището, основано от майка и Ичха. Тя е изненадана да види в какво състояние е – стените се рушат, има боклуци. Акаш и обещава, че двамата ще се погрижат да му върнат предишния блясък. Учителката ги вижда и поздравява Митхи. Тя говори добре за майка и.

Вишну се държи странно. Мукта си припомня съвета на лекаря да го изследва допълнително ако се почувства замаян. Казва си, че вчера не е бил добре и го моли да се погрижи за здравето си.

Тапася отива до украсена маса в ресторанта на скъп хотел, резервирана от Мукта. Тя чака дъщеря си, когато там идва Рахувендра. Двамата са учудени, защото масата е за двама, а той също е бил повикан от дъщеря им.

Мукта разговаря с Юви. Юваан я пита за Митхи и делото. Муку иска да говори за Вишну, но шефът и я прекъсва. Казва и е, че е направил достатъчно – дал му е работа, висок пост, отговорности, но Вишну не се е справил. Добавя, че ще се радва ако отношенията им не се повлияят от тази развръзка. Мукта му се извинява и обещава, че повече няма да споменава за съпруга си.

Тапу и Ратху се досещат, че дъщеря им е организирала всичко. Двамата се радват на романтичната си среща.

Акаш иска да прекара един ден със съпругата си. Двамата си мислят за Санкрант. Как да му разкажат всичко, след като той толкова много обича Амбика.

Амбика получава храната си, в която намира снимка, на която са Акаш, Ратхор, Вишну, Мукта и Митхи. Тя се усмихва. Амбика си казва, че баща и не я забравил и скоро ще бъде на свобода. Тогава ще си отмъстят на враговете си.

Санкрант гледа снимка на Амбика и плаче. Акаш и Митхи идват при него. Акаш го пита защо се измъчва така. Амбика никога не го е обичала. Митхи моли съпруга си да ги остави насаме за две мунути. Тя казва на зет си, че бъдещето му зависи само от него. Амбика се е подиграла на всички. Но той трябва да я забрави и да продължи напред. Съветва го да приеме всичко като един лош сън, от който се е събудил. Санкрант се съгласява. Той къса снимката. Митхи му казва, че е готов да се върне на работа.

Вишну все още е с главоболие и световъртеж. Юви изпраща съобщение на Мукта. Вишну го вижда и отговаря вместо нея. Мукта е заета да готви. Той пише „Здравей, Юваан“. Юви се радва, че Муку не го нарича сър и я моли да се срещнат. Вишну отговаря, че ще се видят утре в офиса. Юви и отговаря, че му липсва и я кани на вечеря. Вишну потвърждава. Юви отговаря, че ще и изпрати мястото и часа на срещата. Вишну се заканва на Юви, че ако се случи нещо с Мукта, ще го убие.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница