Гледай онлайн Моята карма еп. 691 20.03.2017

Понеделник:

Мукта се прибира и пита Вишну дали телефонът и е звънял. Той и отговаря, че никой не я е търсил. Добавя, че си е помислил, че е получила СМС, но не е било така. Мукта със сериозен тон му казва, че не и е приятно да и пипа телефона. Все едно, че я шпионира. Тя продължава с готвенето.

Куриер доставя пратка на Екадеши. Моли я да се подпише. Тя му отговаря, че ще постави пръстов отпечатък и момчето и се подиграва. Дори слугите вече могат да се подписват. Митхи го чува и се намесва. Тя го заплашва, че ще подаде оплакване на шефовете му за неуважително отношение към клиент. Подписва сърдито формуляря и го гони от дома си. Екадеши е доста засрамена.

Мукта се появява на работа. Юви се радва да я види. Двамата разговарят. Той и казва, че е щастлив за срещата им по-късно. Муку не го разбира много, отговаря му, че е отсъствала дълго и сега има доста работа. Юви постоянно прави намеци за срещата им. Казва и, че ще и изпрати съобщение за часа и мястото.

Митхи решава да заведе Екадеши в училището на Дамини. Тя я убеждава, че е важно да може да чете и пише. Така никой повече няма да я унижава. Докато Екадеши учи с децата, Митхи решава да поговори с майсторът, който ремонтира сградата. Тя чува подозрителен шум. Мъжът я успокоява, че това е нормално за района, но Митхи решава да провери. Тя вижда как няколко мъже се опитват да набутат една млада жена в мукробус. Жената се съпротивлява, но те успяват. Митхи разпитва насъбралите се хора и те и отговарят, че от този адрес често отвеждат момичета и ги продават по бардаците.

Мукта се прибира от работа и Вишну я разпитва за Юваан. Интересува се дали е получавала съобщение. Мукта е объркана, но отговаря на съпруга си, че имат покана от дядо по-късно. Вишну и казва, че ще се присъедини, но по-късно, защото има лична работа. Мукта влиза да се приготви. Вишну чува, че телефона и звъни и успява да прочете съобщението от Юви. Срещата им е в 20.00 часа. Вишну се заканва, че ще даде добър урок на г-н Юваан Сингх.

Юврадж е много щастлив, че Мукта е приела. Той целува телефона си. Казва си, че тази нощ ще се помни дълго време.

Митхи решава да отиде в полицията и да разкаже за случката с непознатата. Тя си припомня ареста и бесилото. Насърчава се, че трябва да го направи заради момичето в беда. Тогава няколко полицаики извеждат Амбика от ареста. Етървата на Митхи започва да и се подиграва и да се смее истерично.

Екадеши се упражнява. Митхи вижда, че прави неща погрешно, но я насърчава. На вратата се звъни. Пристигнал е Рахувендра, който кани семейството им за празника с Тхакурови. Митхи му отговаря, че с Акаш ще присъстват с удоволствие, но Санкрант още не е готов. Ратху поздравява момичето, че се е заело с училището. Митхи заговаря за Амбика. Казва му, че само той може да и помогне и да спаси душата и. Ратхор отговаря, че не желае да разговаря с човек, с който не го свързва нищо. Извинява се, че има много работа по подготовката и тръгва. Митхи отново се сеща за отвлеченото момиче.

Юви се подготвя за срещата си с Мукта. Той е запазил целия ресторант и налива шампанско в две чаши. Говори си че тази вечер ще и даде добър урок. Той си припомня как всяка вечер в затвора си е мислел за нея. Сипва упойващо вещество в чашата, предназначена за Мукта. След тази вечер с него, Мукта повече няма да иска да си покаже лицето пред хората.

Тогава влиза Вишну. Юви е изненадан да го види. Вишну пита бившия си шеф дали случайно има среща със съпругата му. Какво е намислил. Юви се опитва да замаже положението, но Вишну го удря. Двамата започват да се бият. Вишну поваля противника си на земята. Замахва към него с един стол, но спира когато вижда татуировката ЮВ на ръката му и си припомня за разказа на Мукта за неприятностите и с Юврадж Сингх Бундела. Прави връзка и с казаното от Акаш, че е срещнал брата на Митхи в компанията им. Вишну се досеща кой е неговия противник и нарича Юви с истинското му име. Той добавя, че ще го изобличи пред всички. Вишну оставя пребития Юви на пода и си тръгва с усилващо се главоболие.

Митхи споделя с Акаш за жената и съжалява, че не е успяла да и помогне. Тя добавя, че е отишла до управлението, но не е събрала смелост да говори. Митхи продължава, че гласът на жената и е бил много познат, но не се сеща от къде. Тя моли Акаш да и помогне и той и обещава.

Вишну пътува за вкъщи и няма търпение да разкаже всичко на Мукта. Опитва се да и се обади, но не успява.

Познат на Юви му помага. Юврадж се страхува, че всеки момент ще го разкрият и ще си има неприятности, затова бърза да напусне страната, но мъжът го увещава, че първо трябва да се излекува, защото в този му вид ще го заподозрът на летищято.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница