Гледай онлайн Моята карма еп. 692 21.03.2017

Вторник:

Вишну се опитва да предупреди Мукта по телефона, но връзката е лоша и Муку не го разбира. Казва му да побърза и ще говорят като се видят.

Акаш отива да подаде жалба в управлението.

Юви и мъжът с него са в лекарски ккабинет. Минава инспектор и се интересува какво се е случило. Юви отговаря, че е паднал по стълбите. Моли придружителя си да обясни всичко на полицаите. Юврадж е припрян. Трябва да се погрижат бързо за раните му, защото ще си изпусне полета.

Инспекторът казва на Акаш, че не са магьосници. Без подробности не могат да направят нищо. Акаш му отговаря, че все пак имат адреса и може да провери какво се случва на него.

Тапася и Ратхор, Акаш и Митхи и Мукта танцуват в прекрасно украсена зала. Вишну идва и той, но се чувства зле. Мукта вижда рани на ръцете му, но съпругът и не си спомня нищо. Тя иска да го заведът на лекар, но Вишну отказва. Време е за танци.

Митхи сънува инцидента и в съня си крещи името Каджри. Акаш се буди и я пита какво става. Тя му отговаря, че отвлечената жена е Каджри. За това и се е сторила толкова позната. На Акаш не му се вярва. Какво ще прави тя в града. Опитва се да и се обади, но номерът и е недостъпен. Акаш си го обеснява с лошите връзки в Атишгарх. Митхи обаче не се успокоява. Тя решава да говори на сутринта с Екадеши. Акаш я уверява, че полицаите ще проверят сигнала им.

Пияни мъже се разхождат из някакъв бардак. Каджри седи сама в една стая и плаче. Един мъж на име Муна я заплашва, че веднъж попаднала сред тях, няма излизане. Появява се и съдържателката на дома. Каджри се разплаква и моли да я пуснат да си ходи.

На закуска Акаш повдига въпроса за Каджри. Споделя какво е видяла Митхи. Екадеши им отговаря, че не поддържа връзка с брат си след инцидента. Тя кара Павитра да се обади и да провери. След разговора сестрата им казва, че Каджри е при свекърите си на село и се чувства добре.

Мукта отива на работа и се чуди къде ли е г-н Юваан. Тя решава да му се обади. Юви се чуди защо Вишну не го е издал.

Мукта предлага на майка си и баща да се оженят отново. Тапу и отговаря, че е решила да замине за САЩ. Мукта се ядосва. Как ще я остави сама в нейното положение. Джоги се намесва и съветва дъщеря си да изчака докато бебето се роди. Мукта поставя ултиматум на майка си да си помисли и да и отговори дали ще се омъжи за баща и.

Митхи преподава урок на възрастни жени. Екадеши също е там. Полицаите пристигат да разследват подадения сигнал и Митхи решава да отиде с тях. Екадеши също се присъединява. Полицаят чука на вратата. Отваря му една жена. На въпроса на полицайте отговаря, че не се е случвало нищо нередно в дома и. Мъжът и също се намесва. Двамата казват, че са отсъствали около седмица и не знаят какво се е случвало тук. Полицаят иска да погледне, но мъжът му отговаря, че макар и беден си знае правата и без заповед няма да ги пусне вътре. Митхи уверява инспекторът, че има нещо нередно около тази къща. Хората в квартала говорят същото. Моли го да наблюдават адреса известно време.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница