Гледай онлайн Моята карма еп. 693 22.03.2017

Сряда:

Нани се ядосва на Вишну, защото го вижда да носи вода. Тя започва да му се кара, че това е домът на Джоги Тхакур и това е недопустимо. Нани му натяква, че жена му е принудена да работи, а от него нищо не става. Как е могла Мукта да се влюби в такъв просяк. Вишну и моли да престане. Ако още веднъж го обиди ще съжалява за всяка една от думите си. Нани му напомня, че е по-възрастна и той не се държи почтително и не уважава възрастта и. Заплашва го, че ще се оплаче на Джоги от него. Вишну и отговаря, че и той няма да си мълчи повече.

Мукта и Митхи се съвещават как да направят така, че Тапу и Рахувендра да се омъжат отново. Муку отива да направи чай. Вишну влиза и вижда Митхи. Той започва да и прави комплименти колко е красива. Митхи се чувства неудобно и се чуди какво ли се е случило с него. Тя подозира, че новината, че ще става татко, го е променила. Вишну и споделя, че няма търпение да държи бебето в ръцете си. Намеква, че и те с Акаш трябва да помислят по въпроса за наследник. Митхи отклонява темата. Тя тръгва, а Вишну се чуди какво е забравил….

Нани вижда Мукта в кухнята. Тя се ядосва като разбира, че внучка и приготвя чай на Митхи. Нани се оплаква от поведението на Вишну, но Муку не може да повярва, че съпругът и може да се държи грубо.

Каджри е заключена. Един мъж и носи дрехи и заповяда да ги облече.

Юви и Вишну са в една и съща болница за лечение. Юврадж се чуди защо Вишну не е казал нищо за инцидента и защо все още не е разкрил самоличността му пред Мукта. Той е притеснен, защото не разбира какво планира съперника му.

Митхи и Акаш носят подаръци за бебето на Мукта – дрехи, играчки. Нани се ядосва. Тя заповяда да ги изхвърлят, защото е на лош късмет да се носят такива неща на неродено дете. Дамини защитава Митхи, че е действала несъзнателно. Митхи и Акаш си взимат подаръците обратно. Дамини се чувства безпомощна, а Мукта се разплаква.

Митхи се прибира много разстроена. Тя споделя с Акаш, че думите на Нани са я засегнали много. Зас себе си ги приема, но защо тази жена се държи така лошо и с баба и. Акаш и отговаря, че Нани е възрастна и едва ли ще могат да променят мисленето и. Той добавя, че е имало и малко истина в тях и той също би желал домът им да е озарен от една мъничка принцеса. Митхи се срамува. Те решават да дарят подаръците.

Мукта е много нещастна. Нани и се извинява. Каква и, че принадлежи към старите времена, където традициите са се зачитали от всички. Мукта и напомня, че Митхи и е сестра и също е част от семейството им. Добавя, че няма да допусне да се говори с нея по този начин. Нани и обещава, че няма да се повтори повече и Муку се усмихва.

Работници молят Акаш да ги наеме. Те му обесняват, че са уволнени от фирмата на Юваан Сингх. Акаш разбира, че и Вишну е загубил работата си. Той е учуден, че Вишну не е сподел с тях, че е безработен.

Митхи подарява бебешките неща в близост до училището. Тя чува викове на жена от къщата.Проверява вратата, която е заключена. Поглежда през прозореца и вижда младо момиче овързано с въжета на пода. Митхи се опитва да отвори. Намиращите се наблизо хора идват да и помогнат. Една жена и подава камък и Митху успява да счупи катинара. Освобождава го и решава да му помогне. Ще отидат в полицията, но момичето е много изплашено и хуква да бяга. Митхи се опитва да го спре, но не успява.

Акаш пристига в дома на Джоги да се срещне с Вишну. Той му казва, че случайно е разбрал, за това, че е останал без работа. Предлага му да се присъедини към неговата компания. Добавя, че знае колко добър работник е и ще се радва да работят заедно. Вишну не се съгласява. Той казва, че е отказал и на дядо си. В един момент се чувства зле и Акаш се притеснява за здравето му. Вишну започва да го обвинява, че се е възползвал от самоличността му, че е излъгал Митхи. Обижда го. Казва му, че е унищожил живота на Митхи. Двамата с майка му са причинили огромно зло на дъщерята на неговата учителка. Акаш му се извинява отново. Добавя, че всичко това вече е минало. Тези неща отдавна са изяснени, а двамата са приятели, но Вишну не престава. На Акаш му писва и бута Вишну на земята.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница