Гледай онлайн Моята карма еп. 694 23.03.2017

Четвъртък:

Дамини се опитва да разбере какво се случва, но Акаш си тръгва ядосан от там.

Митхи му звъни му разказва за случката със завързаната жена. Тя усеща, че нещо не е наред и когато разбира за инцидента, го моли да се върне и извини. Мукта е бременна и не бива да и причиняват такива неприятни емоции. Акаш се съгласява. Той иска прошка, но Вишну не си спомня нищо. Акаш отново му предлага да работят заедно като добавя, че са едно семейство и е нормално да са партньори и в бизнеса. Вишну му обещава, че ще си помисли.

Мукта идва на гости на Юваан. Тя се учудва, че Юви е посрадал толкова сериозно. Пита го защо не е споделил с нея. Вярно между личния и професионалния живот трябва да се поставя граница, но все пак. Юви се чуди какво и е разказал Вишну, а ако не е – какво си е наумил?

При Каджри идва собственичката на публичения дом – травестита Марани и хвали красотата и. Дава и дрехи и заповяда да ги облече. Ако го направи ще живее като кралица при тях.

Мукта се прибира и Нани и съобщава за инцидента между Акаш и Вишну. Тя настроива внучка си срещу Митхи и Акаш. Нани обижда и Ичха и Дамини се ядосва. Тя и казва, че именно дъщеря и е възпитала Вишну и той я уважава много.

Нани и заповяда да говори по-тихо, но Дамини не е съгласна. Добавя, че е присъствала на скандала и двамата – Акаш и Вишну са били виновни. Обръща се към Мукта и я съветва преди да обвини някого да изслуша и двете страни. Митхи също е дошла. Дамини кара внучка си да се извини, макар че би трябвало да го направи само когато е допуснала грешка. Митхи пристъпва и се извинява първо на Нани, а после на Мукта. Казва и, че не знае какво се е случило, но иска прошка за постъпката на Акаш. Мукта я моли да не го прави. Митхи обаче казва, че връзката между семействата им е вече от няколко поколения и не би желала да има враждебност между тях. Двете се прегръщат.

Вечерта Митхи моли Акаш да и разкаже какво точно се е случило и той и обеснява подробно. Но добавя, че след това се е извинил и двамата с Вишну са се изяснили. Между тях няма проблем.
Мукта се събужда и търси Вишну, но него го няма. Тя слиза на долния етаж и се спъва, а Дамини успява да я хване. Дамини я моли да внимава, а Муку я пита дали знае къде е отишъл по това време Вишну.

А той седи сам на един път. Вишну си повтаря, че трябва да предупреди Мукта за Юви.

Всички са притеснени за него, но Вишну се прибира все едно нищо не е станало и започва да черпи със сладкиши. Нани се чуди дали не се е побъркал, защото се държи странно мило с нея.

Митхи и Акаш посещават дома на Тхакур. Те пристигат тъкмо навреме, защото Рахувендра събира всички и предлага на Тапася да се омъжи за него. Тя приема и семейството поздравява двойката.

Докторът проверява Юви на рентген и му съобщава, че няма никакви вътрешни наранявания.

Сестрата носи изследванията и на друг пацияент. Докторът казва, че другият няма същият късмет и има сериозно увреждане на мозъка. Добавя, че може да е загубил паметта си и само Бог знае какво помни и какво не. Сестрата тръгва да повика пациента, но доклада пада на земята. Юви вижда името на Вишну и разбира, защо Мукта още не знае нищо.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница