Гледай онлайн Моята карма еп. 695 24.03.2017

Петък:

Ратхор получава благословия от Дамини. Той и Митхи си разговарят за Амбика.

Марани идва при Каджри. Учи я на изкуството да съблазнява. Каджи плаче. Най-накрая се изплюва върху лицето на травестита. Марани се ядосва и я предопреждава, че е загазила много.

Момичетата въвеждат Ратху. Джоги му прави комплименти,а той пита за Тапася. В този миг Акаш и Вишну я довеждат. Тапу и Ратхор си разменят гирлянди. Всички ръкопляскат.

Започват танци. Танцуват Акаш и Митхи, Мукта и Вишну и Ратхор и Тапася. В един момент двойките се сменят и Акаш и Мукта се оказват заедно. На Вишну му се привижда, че съпругата му танцува с Юваан и се ядосва много. Той го дърпа настани. Казва му, че го е подозирал, но сега вече е съвсем сигурен, че желае съпругата му. Акаш се ядосва. Вишну го хваща за яката и се кара с него, че иска да има извънбрачни отношения с Мукта. Акаш му отвръща и го събаря на земята.

Мукта отива да му помогне, а Вишну се чувства замаян.

Тя пита Акаш как е могъл да удари съпруга и. Митхи иска да знае същото. Акаш отговаря, че Вишну е казал нещо много лошо. Всички искат да го чуят, но Акаш отказва да го повтори. Мукта защитава съпруга си. Тя твърди, че Вишну е много добър и възпитан и не би могъл да постъпи така. Тя отново пита какво е казал Вишну.

Митхи предлага да попитат него, но Вишну не може да си спомни нищо. Той отрича всичко, а Акаш го обвинява, че лъже. Митхи се опитва да успокои мъжа си, а Мукта е сигурна, че Вишну не е способен да излъже. Вишну се кълне, че с нищо не е обидил Акаш, а той го нарича отново Лъжец. Нани се намесва и казва, че същото се е случило и вчера. Акаш отново е ударил Вишну и го е повалил на земята. Тя заповяда на Акаш да напусне веднага. Той се съгласява, но се кълне, че не би ударил Вишну без причина. Мукта пък се кълне, че Вишну не би излъгал. Дамини е много тъжна. Митхи подкрепя Акаш, което ядосва много Мукта. Митхи моли Акаш да се извини, но той отказва. Акаш си излиза. Митхи моли всички да му простят и го последва.

Марани идва при Каджри и се радва да я види облечена като булка. Каджри я умолява да я пусне, но Марани изобщо няма такова намерение. Пита пленницата си къде ще отиде, след като собственото и семейство я е продало.

В Тхакурови текат разгорещени спорове. Нани обвинява Акаш, а този път и Мукта е на нейна страна. Те твърдят, че Акаш е станал много ароганнтен и се е нахвърлил върху бедния и смирен Вишну. Муку се закллева, че никога няма да му прости. Тапася я съветва да се успокои, защото стреса не е полезен нито за нея, нито за нероденото и бебе. Добавя, че нещата ще се изяснят. Нани настоява Акаш да не бъде допускан повече в дома им. Джоги и отговаря, че това е много крайно решение и тяхно задължение е да вкарат децата си в правия път, ако са кривнали от него. Нани не е много съгласна. Тя добавя, че случката може да се повтори и тогава ще бъде късно да се поправи. Ратхор и се дразни, че не си е научила урока и след толкова години повтаря същите грешки. Пита я как успява от нещо маловажно, да направи такъв голям проблем. Той предлага да се изчака, докато не се разбере какво се е случило между двамата младежи. Тапася го подкрепя. Нани иска все пак да му забранят да идва за известно време, за да осъзнае постъпката си. Дамини ги умолява да не го правят, но Дивия се намесва и я пита ако Митхи е бременна и Вишну се е държал така, как е щяла да постъпи тя.

Акаш е сърдит на Митхи, че се е извинила от негово име. Той и разказва какво е казал Вишну и добавя, че ако не е бил съпруг на Мукта е щял да го пребие пред всички. Акаш продължава, че е постъпил правилно и никой не може да го накара да се извини за това.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница