Гледай онлайн Моята карма еп. 696 27.03.2017

Понеделник

Мукта и Вишну са си легнали , Мукта си мисли за нещо . Вишну се обръща по гръб и тя се обръща към него , хващат си ръцете и се гледат . Митхи и тя си е легнала и си мисли за случилото се .

Акаш спи на дивана и се върти , спомня си какво му каза Вишну , а след това и Мукта . Митхи си спомня за разговора си с Акаш . Митхи става и отива долу при Акаш .Сяда на земята и се обляга върху рамото на Акаш и му говори нещо . Акаш се прави на заспал . Тя му се извинява .

Той си отваря очите. Сяда на дивана и си говори с Митхи .

Каджри си спомня как Агхат я биеше , също си спомня и как я биеше Махарани . Тя взема един нож и го гледа и си прерязва гърлото . Махарани е повикала доктор , който я е превързал и и изписва лекарства . Марахарани му плаща .

Митхи пътува с колата си и вижда Мукта как вика след една рикша . Митхи си отваря прозореца и и казва добро утро и и предлага да я закара . Мукта и казва ,че ще си хване рикша . Митхи и казва нещо за Акаш и Вишну . Митхи и казва да се качи в колата . Качват се и потеглят .

Митхи и разказва какво и е казал Акаш .

Махарани се опитва да нахрани Каджри , но тя не иска и Махарани започва да я тъпче с храна и и казва нещо .

Митхи и Акаш разговарят по телефона , след разговора им Митхи вижда ,че вратата на онази къща е отворена и влиза вътре .Намира обицата на Каджри , спомня си как отвличаха онази жена . Тя се обажда на Акаш и му казва ,че е намерила обицата на Каджри и ,че онази жена е била тя .

Вишну излиза от дома си и някакъв мъж с колело , му дава бележка . Вишну я прочита , в бележката пише нещо свързано с Мукта и Юваан и има някакъв час . Сигурно е час за среща с него или с Мукта . Бележката е изпратена от Юви той наблюдава Вишну от колата си и е пред дома му .

Вишну се ядосва на Юви . Митхи се е прибрала и се обажда на някого .

Тя слиза по стълбите и снимката на Каджри пада от ръката и . Екадаши я вижда и отива до нея взема и вижда ,че на снимката е Каджри . Митхи стои от на стълбите и гледа . Митхи и разказва .

Тя отива на мястото където е Каджри . Влиза вътре , трима мъже я гледат единия е млад ,а другите двама малко по възрастни , по възрастния и говори нещо .

Митхи продължава напред и пита мъжете и жените да ли са виждали Каджри . Те казват ,че не са я виждали . Докато Митхи разпитва Юваан се появява там , но тя вече се е качила горе .

Юви говори с някого в колата , през това време пристига друга кола в която е Вишну . Вишну слиза от колата ,Юви го вижда и си обръща главата на другата страна . Вишну го вижда и се чуди да ли това е Юваан или не е.

Юваан успява да изгяга .Вишну се чуди къде е .

Вишну поглежда на горе , Юви застава до парапета и Вишну го вижда , след това Юви отива на някъде.

Вишну се качва горе и се оглежда за Юви .Вишну се ,чуди къде ли е Мукта май е пишело в бележката ,че Юви и Мукта ще се срещнат там . Разпитва хората . Юви го наблюдава и при него отива помощника му .

Акаш е в полицията и им казва ,че жената е била Каджри .

Митхи стига до един от помощниците на Махарани и го пита да ли е виждал Каджри , той разпознава Каджри и се чуди какво да прави . Той май и казва ,че я е виждал и тръгват заедно .

Акаш се опитва да звънне на Митхи , но тя не му вдига . Обажда се на Екадаши и я пита да ли Митхи си е в къщи , Екадаши му казва ,че я няма . Две момичета харесват Вишну , той се опитва да си тръгне , но те го спират . Те го хващат за ръката , той се опитва да се измъкне . Митхи и онзи през това време се слизат по стълбите . Вишну успява да се измъкне от жените и Митхи не го вижда .

Спира го помощника на Юви . Мъжът който помага на Махарани с момичетата показва на Митхи отключва една от стаите . Митхи влиза и той затваря вратата след нея и я заключва . Митхи се обръща и се опитва да отвори вратата и започва да вика , но той си тръгва .

Приятелят на Юви или този който му помага отваря друга врата и казва на Вишну нещо , Вишну влиза вътре и тоя го заключва в стаята е Каджри . Акаш пристига на мястото явно Екадаши му е казала къде е отишла Митхи и се е оглежда за нея . Акаш пита някакво момче да ли е виждало Митхи , но то казва ,че не е .

Каджри се страхува от Вишну . Тя става от леглото и му се моли да не я закача . Той и дава пари .

Вишну си изпуска портомонето и Каджри вижда снимката на Мукта, Вишну ,Ратхор и Тапася .

Тя го пита кои са те и му казва ,че ги познава и започва да плаче .

Хората на Махарани и казват ,че имат ново момиче .

Акаш продължава да търси Митхи и си изпуска портомонето . Едно момиченце го вдига и гледа снимката на Митхи . Преди да затворят Митхи , момиченцето си рисуваше и Митхи мина покрай него и му каза нещо . Момиченцето казва на Акаш ,че я е видяло . Акаш стига до нейната врата и чува някой да моли за помощ , той отваря и вижда Митхи . Влиза вътре и те се прегръщат .

Митхи му разказва за случилото се . Каджри казва нещо на Вишну . Акаш и Митхи излизат от стаята и виждат Вишну горе да говори с някого в една стая . Каджри му казва да се престори ,че я изнасилва някой ги снима . Акаш влиза в стаята и удря Вишну . Акаш и Вишну се сбиват , защото Акаш си мисли ,че той изневерява на Мукта .

Каджри вижда ,че Марани отива към тях . Акаш пребива Вишну и те бягат . Минават покрай Махарани . Тя и останали тръгват след тях .

Юваан отива при Вишну и го довършва с една бухалка .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница