Гледай онлайн Моята карма еп. 696, 697, 698, 699, 700 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

Докато съдбите на Ратхор и Тапася в Моята карма се събират, то Мукта и Вишну се отдалечават. Съпругът на младата жена продължава да изпада в състояния на амнезия и често се бие с приятеля си, който се опитва да го спаси.

Двамата влизат неволно в схватка пред Дамини и Мукта, но бързо се овладяват. Вишну се опомня и моли Акаш за извинение, а след това приема и работата при него.

Мукта от своя страна горчиво страда, тъй като трудно понася поведението на Вишну. Той пък си спомня за Юврадж и за боя помежду им и решава да запамети информацията на телефона си, за да не забрави.

Опитите на Митхи и Мукта да съберат Ратхор и Тапася се увенчават с успех. Двамата се женят, но тържеството е помрачено от ново нападение на Вишну над Акаш.

Междувременно Каджри, която продължават да държат в плен в публичния дом, вижда как Махарани отвлича друго момиче. И посяга на живота си.

Митхи отива в квартала, за да търси Каджри, но е измамена от Мунна и отвлечена. Юврадж междувременно тръгва по следите на сестра си и успява да разбере, че е била похитена. Той се среща и с тайнствен лекар, за да го разпита за амнезията на Вишну. Научава, че травмата е сериозна, а Вишну не помни нищо. След това тайно му праща писмо, в което го заблуждава, че Мукта му изневерява и го примамва в квартала.

Акаш също се озовава там, но за да издирва Митхи. Той успява да я спаси, както и Каджри, но виждайки Вишну, решава, че той мами Мукта. Юврадж междувременно упоява Вишну и го отвлича. А Мунна лъже Акаш, че приятелят му си е тръгнал сам.

Разтревожената Мукта продължава да търси мъжа си, а Митхи се принуждава да й каже, че го е видяла в квартала с публичните домове. Юврадж подтиква младата жена да заведе дело срещу съпруга си, като го обвини, че й изневерява. Мукта отказва да го послуша, нито пък подава иск срещу Акаш за покушение над мъжа й. А случайно посещение до болницата я информира за състоянието на Вишну и заболяването.

Махарани поставя условие на Юврадж да върне Каджри, а Мунна го проследява до дома на Джоги. Акаш обаче го прогонва, когато слугата се опитва да я върне обратно. Махарани идва с хората си, с искане да му предадат момичето, за което е платил много пари. Акаш обаче ги прогонва от дома си защитава всички.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага