Гледай онлайн Моята карма епизоди 591, 592, 593, 594, 595 от 20, 21, 24, 25 и 26.10.2016

Моята карма продължава с неочаквани обрати. Сурбхи се подчинява на баща си и подписва документите за развод, но не подозира, че ще трябва да ги върне на Канха лично. Неочаквано той се появява в Атишгарх, където търси сметка от съпругата и семейството си, за престъпленията към него и сестра му, което провокира Нирбхай да го нападне. Сурбхи се опитва да ги спре, но припада и се налага спешно да извикат лекар, който установява, че тя не трябва да се вълнува, защото е бременна.

Междувременно в болницата Екадаши се отказва от решението да отмъщава на Митхи и е готова да започне нов живот. Тя решава заедно със синовете си да отпътува и да се раздели с миналото завинаги.

В Мумбай снаха й се измъчва, че е била груба с Каджри и й е отказала да види съпруга си. Мукта обаче я съветва да не се разкайва. Вишну също се намесва и й оказва подкрепа в този труден за нея момент.

Акаш прави опит да се свърже с Митхи и да й разкаже истината, но Мукта вдига телефона и му забранява да тормози повече приятелката й. По съвет на Санкрант, той приема молбата на майка си, да не води Митхи в дома и да напуснат Атишгарх. Екадаши съобщава на Агхат решението си да напусне дома, но той е против постъпката й. Молбите му да остане в дома си обаче, са напразни.

Семейството отпътува за Варанаси, за да разпръснат праха на Авинаш, а там Акаш среща Митхи. Тя е в селото заедно със семейството си, за да извърши погребалните ритуали за Ичха. Двамата имат тежък сблъсък и дори признанията на Акаш не помагат. Тя подписва документите за развода им и настоява да сложи край на брака си.

След сблъсъка между Акаш и Митхи и Канха и Сурбхи, Агхат взима тежко решение. Той настоява семейството да се събере на едно място и това място да е домът им в Атишгарх. Нирбхай убеждава леля си, че трябва да позволи Митхи да се върне в дома им. Екадаши се противи, но в крайна сметка приема. И позволява на сина си да я доведе обратно в имението на фамилията.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага