Гледай онлайн Моята карма епизод 638 от 03.01.2017

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВТОРНИК.
Епизод 638 (03.01.2017г.)

Вишну се извинява на Митхи. Тя му отговаря, че няма за какво. Каквото е в сърцето на един човек, това е и в ума му. Вишну и казва, че се срамува от себе си. Митхи отговаря, че днес е доказал, че любовта стои по-високо от морала и ценностите. Тя добавя, че трябва да върви и каже на всички. Да бъде до Мукта, защото тя се нуждае от него.

Рохини си бърбори, че днес двойките са се сменили. Нани и се кара.

Вишну отива при Мукта, а Акаш застава до Митхи. И двете спят. Митхи се събужда. Акаш докосва ръката и и тя се усмихва. Мукта благодари на Вишну. Митхи прави същото. Акаш и отговаря, че винаги би постъпил така. Как би живял без нея. Митхи му казва, че е освободила Вишну и двамата с Мукта ще се съберат, но Акаш трябва да се научи да живее без нея. Тя добавя, че не може да наруши обещанието си към Дамини.

Вишну казва на Мукта, че се е опитал да живее далеч от нея. Да живее, съобразявайки се с морала си, обръщайки гръб на любовта. Но това се е оказало невъзможно. Мукта плаче. Той добавя, че не може да я лъже повече. Двамата се прегръщат. Мукта му казва, че го обича и ще го обича завинаги. Те са много щастливи. Ратхор ги вижда и се усмихва.

Джоги съобщава, че пожарът е потушен. Ратхор идва при него и казва, че днес истината най-сетне е излязла наяве, благодарение на огъня. Тхакур е учуден. Ратхор продължава, че днес Вишну е спасил Мукта, а не съпругата си. Дамини наблюдава внимателно. Джоги го моли да говори по-ясно. Ратхор казва, че Вишну и Мукта са влюбени един в друг. Той добавя, че е знаел наколко дни преди сватбата му с Митхи. Ратхор казва, че тъкмо е искал да им съобщи новината и са го арестували. Той се е надявал докато е в ареста, някой да се престраши и да каже истината, но това не се е случило. Ратхор продължава, че е искал от Тапася и Вишну да признаят…Той продължава, че след като никой не е искал да направи нещо, е взел нещата в свой ръце. С Акаш са се разбрали да изиграят театъра със сватбата му с Мукта. Ратхор казва, че дори да умре, Вишну е щял да живее под властта на ценностите си и съсипвайки своя и живота на Митхи. Ревността единствено е щяла да го разтърси. Тази вечер Вишну показа пред всички кой обича и кой е избрал.

Дамини не иска да повярва. Тя казва, че Вишну и Митхи са свързани и тази връзка не може да бъде разрушена. Тя продължава, че бракът не е шега. Ако се разведе втори път, името и ще е завинаги очернено в обществото. Ратхор я моли да се успокои. Той и казва, че Митхи не е щастлива. Съпругът и е влюбен в друга.

Акаш казва на Митхи, че двамата се обичат защо да не са заедно. Митхи му отговаря, че го обича. Обича го много, но не може да загуби Дамини, заради него. Тя продължава, че може да живее без него, но без Дамини не може. За нея тя е всичко – майка, баба…Митхи го моли да си върви.

Ратхор се ядосва. Той казва на всички, че дори знаейки истината искат Митхи и Вишну да останат заедно. Джоги го пита как може да вземе съпруга на едната си дъщеря и да го даде на другата. Тапу казва, че няма да позволи да се жертва щастието на Митхи, заради Мукта. Нани също не е съгласна. Пита Ратхор какъв баща е щом одобрява брака на дъщеря си с просяк. Той и отговаря, че не е избирал Вишну или Акаш, гледайки богатството им.

Тапася казва, че знае за любовта на Мукта, но не винаги човек получава това, което иска.

Митхи идва и казва, че иска да освободи Вишну. Джоги я пита дали смята, че бракът е игра. Нани се ядосва и казва, че Митхи сега ще се ожени за Акаш. Митхи отговаря, че ще се разведе с Вишну, но никога няма да се върне с Акаш. Тя добява, че ще изпълни обещанието си. Акаш си тръгва. Двамата се гледат. Митхи иска да го спре, но успява да се контролира.

Ратхор казва, че трябва да вземат решение. Без благословия нито едно от децата им няма да е щастливо. Дамини, Канха и Джоги си тръгват. Тапася предупреждава Митхи да не прави тази грешка. Митхи обаче казва, че е права. Мукта и Вишну се обичат.

Акаш се прибира. Екадеши вижда раните му и го пита какво се е случило. Той и отговаря, че всичко се е объркало и никога повече няма да бъде с Митхи.

Митхи отива при баба си и я моли да се успокои. Тя и казва, че от малка е възпитавана да разбира болката на другите. Пита я как може да бъде щастлива за сметка на щастието на Мукта. Тя добавя, че бракът и се крепи само на вярата на Вишну в традициите. Митхи казва, че двамата никога не са се обичали. Дамини я пита какво иска Вишну. Може той да не е съгласен за развод. Митхи и отговаря, че Мукта и Вишну трябва да са заедно.

Тапася и Нани обвиняват Ратхор. Тогава Дамини води Мукта и Вишну. Тя го пита какво иска. Вишну отговаря, че обича Мукта. Обичал я е много преди сватбата му с Митхи. Той добавя, че се е опитал да съхрани връзката си с Митхи, но е разбрал, че истинската любов стои над морала и традициите. Вишну казва, че няма да може да направи Митхи щастлива. Моли Дамини да се съгласи. Тя благославя Вишну и Мукта.

Павитра звъни в Атишгарх на Каджри и разказва за последните събития и предстоящата сватба на Акаш. Агарт разбира…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran